Білково-жирова емульсія і її вплив на якість солених м'ясних виробів. Частина 2
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Білково-жирова емульсія і її вплив на якість солених м'ясних виробів. Частина 2
Белково-жировая эмульсия и ее влияние на качество соленых мясных изделий. Часть 2 Protein-fat emulsions and their impact on the quality of the salty meat products. Part 2 |
|
Creator |
Топчій, О. А.
Кишенько, І. І. Топчий, О. А. Кишенько, И. И. Topchiy, O. Kishenko, I. |
|
Subject |
технологія
м’ясна сировина білково-жирова емульсія технология мясное сырье белково-жировая эмульсия technologies meat semiproducts рrotein-fat emulsions |
|
Description |
Проаналізовано сучасні тенденції використання вторинної м'ясної сировинидля вирішення проблеми білкового дефіциту, показано можливість отримання білково-жирової емульсіїіз коллагенмісткої сировини з метою удосконалення технології м'ясних продуктів і розширення їх ассортименту.
Проанализированы современные тенденции использования вторичного мясного сырья для решения проблемы белкового дефицита, показана возможность получения белково-жировой эмульсии из коллагенсодержащего сырья с целью совершенствования технологии мясных продуктов и расширения их ассортимента. Modern trends in the use of secondary raw meat in the practice of solving the global problem of protein deficiency and the possibility of getting fat emulsions with protein collagen raw materials for the improvement of the meat products and expanding their range. |
|
Date |
2012-10-08T06:46:38Z
2012-10-08T06:46:38Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кишенько, И. И. Белково-жировая эмульсия и ее влияние на качество соленых мясных изделий. Часть 2 / И. И. Кишенько, О. А. Топчий // Материалы Х конференции – международный научно-практический центр НАБ по продовольствию, Минск. – 2011. – Ч.2 – С.164-171.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3280 |
|
Language |
other
|
|