Запис Детальніше

Білково-жирова емульсія і її вплив на якість солених м'ясних виробів. Частина 2

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Білково-жирова емульсія і її вплив на якість солених м'ясних виробів. Частина 2
Белково-жировая эмульсия и ее влияние на качество соленых мясных изделий. Часть 2
Protein-fat emulsions and their impact on the quality of the salty meat products. Part 2
 
Creator Топчій, О. А.
Кишенько, І. І.
Топчий, О. А.
Кишенько, И. И.
Topchiy, O.
Kishenko, I.
 
Subject технологія
м’ясна сировина
білково-жирова емульсія
технология
мясное сырье
белково-жировая эмульсия
technologies
meat
semiproducts
рrotein-fat emulsions
 
Description Проаналізовано сучасні тенденції використання вторинної м'ясної сировинидля вирішення проблеми білкового дефіциту, показано можливість отримання білково-жирової емульсіїіз коллагенмісткої сировини з метою удосконалення технології м'ясних продуктів і розширення їх ассортименту.
Проанализированы современные тенденции использования вторичного мясного сырья для решения проблемы белкового дефицита, показана возможность получения белково-жировой эмульсии из коллагенсодержащего сырья с целью совершенствования технологии мясных продуктов и расширения их ассортимента.
Modern trends in the use of secondary raw meat in the practice of solving the global problem of protein deficiency and the possibility of getting fat emulsions with protein collagen raw materials for the improvement of the meat products and expanding their range.
 
Date 2012-10-08T06:46:38Z
2012-10-08T06:46:38Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Кишенько, И. И. Белково-жировая эмульсия и ее влияние на качество соленых мясных изделий. Часть 2 / И. И. Кишенько, О. А. Топчий // Материалы Х конференции – международный научно-практический центр НАБ по продовольствию, Минск. – 2011. – Ч.2 – С.164-171.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3280
 
Language other