Запис Детальніше

Використання гідроколоїдів при виробництві кондитерських виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання гідроколоїдів при виробництві кондитерських виробів
Использование гидроколлоидов в производстве кондитерских изделий
The use of hydrocolloids is in the production of pastry cook wares
 
Creator Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л.
Koretska, I.
Кір’янова, Г. А.
Кирьянова, А. А.
Kyrianova, A.
 
Subject Гідроколоїди
особливості використання
рекомендації
виробництво кондитерських виробів
Гидроколлоиды
особенности использования
рекомендации
производство кондитерских изделий
Hydrocolloids
features of the use
recommendation
production of pastry wares
 
Description В роботі представлено характеристику сучасних гідроколоїдів (агару, пектину, камеді рожкового дерева, камеді гуару, камеді тари, камеді ксантану, каррагінану), надана технологічна характеристика та особливості щодо їх використання при виробництві кондитерських виробів.
В работе дана характеристика современных гидроколлоидов (агара, пектина, камеди рожкового дерева, камеди гуара, камеди тары, камеди ксантана, каррагинана), приводится технологическая характеристика и особенности их использования при производстве кондитерских изделий.
In this work there is description of modern hydrocolloids technological description and features of their using are brought for the production of pastry wares.
 
Date 2011-12-20T12:01:15Z
2011-12-20T12:01:15Z
2009
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/99
 
Language other
 
Relation 4;