Технологія нутрієнтно-адекватних продуктів з використанням нетрадиційної сировини у геродієтичному харчуванні
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія нутрієнтно-адекватних продуктів з використанням нетрадиційної сировини у геродієтичному харчуванні
Технология нутриентно-адэкватных продуктов с использованием нетрадиционного сырья геродиетическом питании Technology of ready-to-cook foods is developed, in particular meat-balls, with the use of untraditional digister |
|
Creator |
Пешук, Л. В.
Галенко, О. О. Салов, К. М. Пешук, Л. В. Галенко, О. А. Салов, К. Н. Peshuk, L. Galenko, O. Salov, K. |
|
Subject |
Сировина, рослинна добавка, рецептура, фрикадельки, геродієтичне харчування.
Raw material, vegetable addition, compounding, meat-balls gerodietichne feeds. Сырье, растительная добавка, рецептура, фрикадельки, геродиетическое питание. |
|
Description |
Розроблено технологію напівфабрикатів, зокрема фрикадельок, з використанням нетрадиційної рослинної сировини (материнка, м’ята, кропива, кора дуба), з метою подовження терміну зберігання їх в охолодженому та замороженому вигляді. Для визначення харчової цінності продукту досліджено амінокислотний склад білків. З метою визначення залишкової кількості вітамінів у фрикадельках після термічної обробки проведено якісне та кількісне визначення вітамінного складу готових напівфабрикатів. Разработана технология полуфабрикатов, в частности фрикаделек, с использованием нетрадиционного растительного сырья (душица, мята, крапива, кора дуба), с целью продления срока хранения их в охлажденном и замороженном виде. Для определения пищевой ценности продукта исследованы аминокислотный состав белков. С целью определения остаточного количества витаминов в фрикадельках после термической обработки проведено качественное и количественное определение витаминного состава готовых полуфабрикатов. Technology of ready-to-cook foods is developed, in particular meat-balls, with the use of untraditional digister (origanum, mint, nettle, bark of oak), with the purpose of lengthening of shelf-life them in a frappe and frozen kind. For determination of food value of product investigational amino acid composition of albumens. With the purpose of determining the remaining amount of vitamins in meat-balls after heat treatment high-quality and quantitative determination of vitamin composition of the prepared ready-to-cook foods is conducted. |
|
Publisher |
Журнал «Харчова наука і технологія»
|
|
Date |
2012-02-02T21:22:40Z
2012-02-02T21:22:40Z 2011 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/169
|
|
Language |
uk_UK
|
|