Запис Детальніше

Технологія нутрієнтно-адекватних продуктів з використанням нетрадиційної сировини у геродієтичному харчуванні

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія нутрієнтно-адекватних продуктів з використанням нетрадиційної сировини у геродієтичному харчуванні
Технология нутриентно-адэкватных продуктов с использованием нетрадиционного сырья геродиетическом питании
Technology of ready-to-cook foods is developed, in particular meat-balls, with the use of untraditional digister
 
Creator Пешук, Л. В.
Галенко, О. О.
Салов, К. М.
Пешук, Л. В.
Галенко, О. А.
Салов, К. Н.
Peshuk, L.
Galenko, O.
Salov, K.
 
Subject Сировина, рослинна добавка, рецептура, фрикадельки, геродієтичне харчування.
Raw material, vegetable addition, compounding, meat-balls gerodietichne feeds.
Сырье, растительная добавка, рецептура, фрикадельки, геродиетическое питание.
 
Description Розроблено технологію напівфабрикатів, зокрема фрикадельок, з використанням нетрадиційної рослинної сировини (материнка, м’ята, кропива, кора дуба), з метою подовження терміну зберігання їх в охолодженому та замороженому вигляді. Для визначення харчової цінності продукту досліджено амінокислотний склад білків. З метою визначення залишкової кількості вітамінів у фрикадельках після термічної обробки проведено якісне та кількісне визначення вітамінного складу готових напівфабрикатів.
Разработана технология полуфабрикатов, в частности фрикаделек, с использованием нетрадиционного растительного сырья (душица, мята, крапива, кора дуба), с целью продления срока хранения их в охлажденном и замороженном виде. Для определения пищевой ценности продукта исследованы аминокислотный состав белков. С целью определения остаточного количества витаминов в фрикадельках после термической обработки проведено качественное и количественное определение витаминного состава готовых полуфабрикатов. Technology of ready-to-cook foods is developed, in particular meat-balls, with the use of untraditional digister (origanum, mint, nettle, bark of oak), with the purpose of lengthening of shelf-life them in a frappe and frozen kind. For determination of food value of product investigational amino acid composition of albumens. With the purpose of determining the remaining amount of vitamins in meat-balls after heat treatment high-quality and quantitative determination of vitamin composition of the prepared ready-to-cook foods is conducted.
 
Publisher Журнал «Харчова наука і технологія»
 
Date 2012-02-02T21:22:40Z
2012-02-02T21:22:40Z
2011
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/169
 
Language uk_UK