Ефективність використання різних носіїв заліза для створення хлібобулочних виробів антианемічного призачення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ефективність використання різних носіїв заліза для створення хлібобулочних виробів антианемічного призачення
Эффективность использования разных носителей железа для создания хлебобулочных изделий антианемического назначения Effectiveness of using iron substances to creation antianemic bakery products |
|
Creator |
Губеня, В. О.
Губеня, В. А. Hubenia, V. Лявинець, Г. М. Лявинец, Г. М. Liavynets, H. Арсеньєва, Л. Ю. Арсеньева, Л. Ю. Arsenieva, L. |
|
Subject |
Хлібобулочні вироби антианемічного призначення, носії заліза, залізодефіцитна анемія, фізіологічна ефективність.
Хлебобулочные изделия антианемического назначения, носители железа, железодефицитная анемия, физиологическая эффективность. Аntianemic bakery products, iron substances, iron deficiency anemia, physiological efficiency. |
|
Description |
Представлені результати комплексу досліджень щодо встановлення впливу носіїв заліза органічного та неорганічного походження на технологічний процес виробництва хлібобулочних виробів антианемічного призначення і фізіологічну ефективність розроблених продуктів. Представлены результаты комплекса исследований по установлению влияния носителей железа органического и неорганического происхождения на технологический процесс производства хлебобулочных изделий антианемического назначения и физиологическую эффективность разработанных продуктов. The results of complex investigations concerning the effect of iron substances of organic and inorganic origin to the technological process of the bakery product production with antianemic properties and to the physiological efficiency of designed products are presented. |
|
Publisher |
ХДУХТ
|
|
Date |
2012-02-07T19:54:33Z
2012-02-07T19:54:33Z 2011 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/201
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
Тези доповіді міжнародної науково-практичної конференції Проблеми управління підприємтсвами торгівлі та ресторанного бізнесу в умовах інноваційного бізнесу
|
|