Запис Детальніше

Ефективність використання різних носіїв заліза для створення хлібобулочних виробів антианемічного призачення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ефективність використання різних носіїв заліза для створення хлібобулочних виробів антианемічного призачення
Эффективность использования разных носителей железа для создания хлебобулочных изделий антианемического назначения
Effectiveness of using iron substances to creation antianemic bakery products
 
Creator Губеня, В. О.
Губеня, В. А.
Hubenia, V.
Лявинець, Г. М.
Лявинец, Г. М.
Liavynets, H.
Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю.
Arsenieva, L.
 
Subject Хлібобулочні вироби антианемічного призначення, носії заліза, залізодефіцитна анемія, фізіологічна ефективність.
Хлебобулочные изделия антианемического назначения, носители железа, железодефицитная анемия, физиологическая эффективность.
Аntianemic bakery products, iron substances, iron deficiency anemia, physiological efficiency.
 
Description Представлені результати комплексу досліджень щодо встановлення впливу носіїв заліза органічного та неорганічного походження на технологічний процес виробництва хлібобулочних виробів антианемічного призначення і фізіологічну ефективність розроблених продуктів.

Представлены результаты комплекса исследований по установлению влияния носителей железа органического и неорганического происхождения на технологический процесс производства хлебобулочных изделий антианемического назначения и физиологическую эффективность разработанных продуктов.

The results of complex investigations concerning the effect of iron substances of organic and inorganic origin to the technological process of the bakery product production with antianemic properties and to the physiological efficiency of designed products are presented.
 
Publisher ХДУХТ
 
Date 2012-02-07T19:54:33Z
2012-02-07T19:54:33Z
2011
 
Type Thesis
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/201
 
Language uk_UK
 
Relation Тези доповіді міжнародної науково-практичної конференції Проблеми управління підприємтсвами торгівлі та ресторанного бізнесу в умовах інноваційного бізнесу