Запис Детальніше

Порівняльна оцінка органічних та неорганічних носіїв заліза для розроблення хлібобулочних виробів антианемічного призначення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Порівняльна оцінка органічних та неорганічних носіїв заліза для розроблення хлібобулочних виробів антианемічного призначення
Сравнительная оценка органических и неорганических носителей железа для разработки хлебобулочных изделий антианемического назначения
Comparative evaluation of organic and inorganic iron substances to develop antianemic bakery products
 
Creator Губеня, В. О.
Губеня, В. А.
Hubenia, V.
Лявинець, Г. М.
Лявинец, Г. М.
Liavynets, H.
Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю.
Arsenieva, L.
 
Subject фортифікація хлібобулочних виробів
фортифіковані хлібобулочні вироби
фортифіковані залізом хлібобулочні вироби
хлібобулочні вироби антианемічного призначення
фортифікація залізом
лактат заліза
сульфат заліза
фортификация хлебобулочных изделий
фортифицированные хлебобулочные изделия
фортифицированные железом хлебобулочные изделия
хлебобулочные изделия антианемического назначения
фортификация железом
лактат железа
сульфат железа
fortification of bakery product
fortified bakery product
iron-fortified bakery products
antianemic bakery products
iron fortification
ferrous lactate
ferrous sulphate
 
Description Досліджено такі носії заліза, як сульфат заліза, лактат заліза і дієтичну добавку “Гемовітал”, з метою фортифікації хлібобулочних виробів.

Исследованы такие носители железа, как сульфат железа, лактат железа и диетическая добавка "Гемовитал", с целью фортификации хлебобулочных изделий.

Iron substances such as ferrous lactate, ferrous sulphate and food supplement “Hemovital” have been investigated to fortification of bakery products.
 
Date 2012-02-08T14:07:55Z
2012-02-08T14:07:55Z
2011
 
Type Thesis
 
Identifier Губеня, В. О. Порівняльна оцінка органічних та неорганічних носіїв заліза для розроблення хлібобулочних виробів антианемічного призначення / В. О. Губеня, Г. М. Лявинець, Л. Ю. Арсеньєва // Технології харчових виробництв та сучасні методи інтенсифікації харчових процесів : ІІ науково-технічної конференції студентів, магістрантів, аспірантів : тези доповідей. - 2011.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/202
 
Language uk_UK