Порівняльна оцінка органічних та неорганічних носіїв заліза для розроблення хлібобулочних виробів антианемічного призначення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Порівняльна оцінка органічних та неорганічних носіїв заліза для розроблення хлібобулочних виробів антианемічного призначення
Сравнительная оценка органических и неорганических носителей железа для разработки хлебобулочных изделий антианемического назначения Comparative evaluation of organic and inorganic iron substances to develop antianemic bakery products |
|
Creator |
Губеня, В. О.
Губеня, В. А. Hubenia, V. Лявинець, Г. М. Лявинец, Г. М. Liavynets, H. Арсеньєва, Л. Ю. Арсеньева, Л. Ю. Arsenieva, L. |
|
Subject |
фортифікація хлібобулочних виробів
фортифіковані хлібобулочні вироби фортифіковані залізом хлібобулочні вироби хлібобулочні вироби антианемічного призначення фортифікація залізом лактат заліза сульфат заліза фортификация хлебобулочных изделий фортифицированные хлебобулочные изделия фортифицированные железом хлебобулочные изделия хлебобулочные изделия антианемического назначения фортификация железом лактат железа сульфат железа fortification of bakery product fortified bakery product iron-fortified bakery products antianemic bakery products iron fortification ferrous lactate ferrous sulphate |
|
Description |
Досліджено такі носії заліза, як сульфат заліза, лактат заліза і дієтичну добавку “Гемовітал”, з метою фортифікації хлібобулочних виробів. Исследованы такие носители железа, как сульфат железа, лактат железа и диетическая добавка "Гемовитал", с целью фортификации хлебобулочных изделий. Iron substances such as ferrous lactate, ferrous sulphate and food supplement “Hemovital” have been investigated to fortification of bakery products. |
|
Date |
2012-02-08T14:07:55Z
2012-02-08T14:07:55Z 2011 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Губеня, В. О. Порівняльна оцінка органічних та неорганічних носіїв заліза для розроблення хлібобулочних виробів антианемічного призначення / В. О. Губеня, Г. М. Лявинець, Л. Ю. Арсеньєва // Технології харчових виробництв та сучасні методи інтенсифікації харчових процесів : ІІ науково-технічної конференції студентів, магістрантів, аспірантів : тези доповідей. - 2011.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/202 |
|
Language |
uk_UK
|
|