Интенсификация процесса производства сыра для плавления
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Интенсификация процесса производства сыра для плавления
Інтенсифікація процесу виробництва сиру для плавлення The intensification of the process of making cheese for melting |
|
Creator |
Орлов, Л. А.
Орлов, Л. О. Orlov, L. Яровой, В. Л. Яровий, В. Л. Yaroviy, V. Панчук, М. В. Панчук, М. В. Panchuk, M. Покотило, М. В. Покотило, М. В. Pokotylo, M. Крыжановский, Р. И. Крижановський, Р. І. Kryzhanovsky, R. |
|
Subject |
интенсификация
сыр для плавления молочная отрасль Інтенсифікація сир для плавлення молочна галузь Intensification the cheese to melt dairy industry |
|
Description |
Важнейшей задачей молочной отрасли является рациональное использование сырьевых ресурсов. Комплексная и рациональная их переработка, увеличение выпуска продуктов из обезжиренного молока, пахты и сыворотки — один из основных факторов повышения эффективности производства. Найважливішим завданням молочної галузі є раціональне використання сировинних ресурсів. Комплексна і раціональна їх переробка, збільшення випуску продуктів із знежиреного молока, сколотин та сироватки - один з основних факторів підвищення ефективності виробництва. The most important task of the dairy industry is the rational use raw materials. Integrated management of their sales, increase product release from skim milk, whey and buttermilk - one of the major factor in improving the efficiency of production. |
|
Date |
2012-02-10T08:48:13Z
2012-02-10T08:48:13Z 1986 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Орлов, Л. А. Интенсификация процесса производства сыра для плавления / Л. А. Орлов, В. Л. Яровой, М. В. Панчук и др. // Пищевая промышленность: науч.-произв. сб. - К.: Техніка, 1986. - № 1.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/215 |
|
Language |
other
|
|