Запис Детальніше

Процесс формования сырной массы и его аппаратурное оформление

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Процесс формования сырной массы и его аппаратурное оформление
Процес формування сирної маси і його апаратурне оформлення
The process of forming curd and its hardware design
 
Creator Орлов, Л. А.
Орлов, Л. О.
Orlov, L.
Яровой, В. Л.
Яровий, В. Л.
Yaroviy, V.
Панчук, М. В.
Панчук, М. В.
Panchuk, M.
Мыколив, И. М.
Миколів, І. М.
Mykoliv, I. M.
 
Subject сырная масса
сыворотка
брожение
процесс
сирна маса
сироватка
бродіння
процес
curd
serum
fermentation
process
 
Description Процесс формования сырной массы заключается в объединении сырных
зерен в монолитные блоки, соответствующие форме и размерам готового
продукта. При формовании должны быть обеспечены условия для
беспрерывного удаления свободной сыворотки.
Процес формування сирної маси полягає в об'єднанні сирних
зерен в монолітні блоки, відповідні формою і розмірами готового
продукту. При формуванні повинні бути забезпечені умови для
безперервного видалення вільної сироватки.
The process of forming the curd is to combine the cheese
grains in monolithic blocks corresponding to the shape and size of finished
product. If molding conditions must be provided for
continuous removal of free serum.
Process formuvannya sirnoї masi polyagaє in ob'єdnannі Sirniö
grains in monolіtnі blocks vіdpovіdnі Form rozmіrami i finished
product. When formuvannі povinnі Buti zabezpechenі of minds for
bezperervnogo vidalennya vіlnoї Sirovatka.
 
Date 2012-02-10T11:44:14Z
2012-02-10T11:44:14Z
1986
 
Type Article
 
Identifier Процесс формования сырной массы и его аппаратурное оформление / Л. А. Орлов, В. Л. Яровой, М. В. Панчук, И. М. Мыколив // Известия высших учебных заведений. Пищевая технология. - 1987. - № 5.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/220
 
Language other