Процесс формования сырной массы и его аппаратурное оформление
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Процесс формования сырной массы и его аппаратурное оформление
Процес формування сирної маси і його апаратурне оформлення The process of forming curd and its hardware design |
|
Creator |
Орлов, Л. А.
Орлов, Л. О. Orlov, L. Яровой, В. Л. Яровий, В. Л. Yaroviy, V. Панчук, М. В. Панчук, М. В. Panchuk, M. Мыколив, И. М. Миколів, І. М. Mykoliv, I. M. |
|
Subject |
сырная масса
сыворотка брожение процесс сирна маса сироватка бродіння процес curd serum fermentation process |
|
Description |
Процесс формования сырной массы заключается в объединении сырных зерен в монолитные блоки, соответствующие форме и размерам готового продукта. При формовании должны быть обеспечены условия для беспрерывного удаления свободной сыворотки. Процес формування сирної маси полягає в об'єднанні сирних зерен в монолітні блоки, відповідні формою і розмірами готового продукту. При формуванні повинні бути забезпечені умови для безперервного видалення вільної сироватки. The process of forming the curd is to combine the cheese grains in monolithic blocks corresponding to the shape and size of finished product. If molding conditions must be provided for continuous removal of free serum. Process formuvannya sirnoї masi polyagaє in ob'єdnannі Sirniö grains in monolіtnі blocks vіdpovіdnі Form rozmіrami i finished product. When formuvannі povinnі Buti zabezpechenі of minds for bezperervnogo vidalennya vіlnoї Sirovatka. |
|
Date |
2012-02-10T11:44:14Z
2012-02-10T11:44:14Z 1986 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Процесс формования сырной массы и его аппаратурное оформление / Л. А. Орлов, В. Л. Яровой, М. В. Панчук, И. М. Мыколив // Известия высших учебных заведений. Пищевая технология. - 1987. - № 5.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/220 |
|
Language |
other
|
|