Запис Детальніше

Конспект лекций з предмету: «Біотехнологія продуктів бродіння»

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Конспект лекций з предмету: «Біотехнологія продуктів бродіння»
Конспект лекций с предмета: «Биотехнология продуктов брожжения»
Lectures on the subject: "Biotechnology fermentation products"
 
Creator Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н.
Koshova, V.
Куц, А. М.
Куц, А. М.
Kuts, A.
 
Subject зернові культури
, вода и основные способы водоподготовки, химический состав питьевой и технологической воды, зерновые культуры.
Syrovyna and materials and supplies zymurgy, water and basic methods of water treatment the chemical composition and basic properties of water requirements for drinking water and process water brobylnyh different industries, ,osnovni how water , zernovi culture.
сировина
вода та основні способи водопідготовки
хімічний склад
бробильне виробництво
матеріали бродильних виробництв
сырье
материалы бродильных производств
 
Description Для ознайомлення та опрацювання студентам технологічних спеціальностей нашого університету.
Для ознакомления студентами технологических спеціальностей нашого университета
To expose students to technology and development of the specialties of our university.
 
Date 2012-03-27T08:54:57Z
2012-03-27T08:54:57Z
2012
 
Identifier Куц, А. М. Технологія бродильних виробництв : конспект лекцій з дисц. "Загальні технології харчової промисловості" для студ. ден. та заоч. форм навч. напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"/ А. М. Куц, В. М. Кошова. – К.:НУХТ, 2011.– 156 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/553
 
Language other