Конспект лекций з предмету: «Біотехнологія продуктів бродіння»
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Конспект лекций з предмету: «Біотехнологія продуктів бродіння»
Конспект лекций с предмета: «Биотехнология продуктов брожжения» Lectures on the subject: "Biotechnology fermentation products" |
|
Creator |
Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н. Koshova, V. Куц, А. М. Куц, А. М. Kuts, A. |
|
Subject |
зернові культури
, вода и основные способы водоподготовки, химический состав питьевой и технологической воды, зерновые культуры. Syrovyna and materials and supplies zymurgy, water and basic methods of water treatment the chemical composition and basic properties of water requirements for drinking water and process water brobylnyh different industries, ,osnovni how water , zernovi culture. сировина вода та основні способи водопідготовки хімічний склад бробильне виробництво матеріали бродильних виробництв сырье материалы бродильных производств |
|
Description |
Для ознайомлення та опрацювання студентам технологічних спеціальностей нашого університету. Для ознакомления студентами технологических спеціальностей нашого университета To expose students to technology and development of the specialties of our university. |
|
Date |
2012-03-27T08:54:57Z
2012-03-27T08:54:57Z 2012 |
|
Identifier |
Куц, А. М. Технологія бродильних виробництв : конспект лекцій з дисц. "Загальні технології харчової промисловості" для студ. ден. та заоч. форм навч. напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"/ А. М. Куц, В. М. Кошова. – К.:НУХТ, 2011.– 156 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/553 |
|
Language |
other
|
|