Запис Детальніше

Вплив борошна з амаранту на якість хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив борошна з амаранту на якість хліба
Влияние муки из амаранта на качество хлеба
The influence of the amaranth flour on bread quality
 
Creator Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И.
Shapovalenko, O.
Корж, Т. В.
Корж, Т. В.
Korzh, T.
Бондар, І. П.
Бондарь, И. П.
Bondar, I.
Янюк, Т. І.
Янюк, Т. И.
Yanyuk, T.
Грюнвальд, Н. В.
Грюнвальд, Н. В.
Grunwald, N.
Назар, О. С.
Назар, А. С.
Nazar, O.
 
Subject композиційна суміш
борошно з амаранту
структурно-механічні властивості
композиционная смесь
мука из амаранта
структурно механические свойства
composite mixture
amaranth flour
structural-mechanical properties
 
Description В статті наведено результати досліджень хлібопекарських властивостей суміші борошна пшеничного та борошна з амаранту. Встановлено оптимальні межі дозування борошна з амаранту до хлібопекарського борошна. Доведено, що амарант перспективна культура для створення композиційних сумішей, оскільки дозволяє поліпшити якість хліба, тобто його харчову та біологічну цінність
В статье приведены результаты исследований хлебопекарских свойств смеси муки пшеничной и муки из амаранта. Установлены оптимальные пределы дозирования муки из амаранту к хлебопекарской муке. Доказано, что амарант является перспективной культурой для создания композиционных смесей, поскольку позволяет улучшить качество хлеба, то есть его пищевую и биологическую ценность.
Research findings of backing properties of mixed wheat and amaranth flour are presented in the article. Optimal amaranth flour apportioning ranges in backing flour have been defined. It has been proved, that amaranth is an advanced sample for composite mixtures creating, as it helps to improve bread quality, in other words its nutritional qualities and bioavailability.
 
Date 2012-04-04T22:33:32Z
2012-04-04T22:33:32Z
2007
 
Identifier Шаповаленко, О. І. Вплив борошна з амаранту на якість хліба / О. І. Шаповаленко, Т. В. Корж, І. П. Бондар, Т. І. Янюк, Н. В. Грюнвальд, О. Назар // Хранение и переработка зерна. - 2007. - № 5(95). – С. 34-36.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/730
 
Language uk_UK