Запис Детальніше

Дослідження впливу електромагнітного поля НВЧ на біохімічні властивості зерна гречки

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу електромагнітного поля НВЧ на біохімічні властивості зерна гречки
Исследование влияния электромагнитного поля СВЧ на биохимические свойства зерна гречихи
Research of electromagnetic field of SHF influence on biochemical properties of buckwheat
 
Creator Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И.
Shapovalenko, O.
Корж, Т. В.
Корж, Т. В
Korzh, T.
Фурманова, Ю. П.
Фурманова, Ю. П.
Furmanova, J.
Ваврикович, Л. М
Ваврикович, Л. Н
Vavrykovych, L.
 
Subject Зерно гречки, електромагнітне поле надвисокої частоти (ЕМП НВЧ), біохімічні властивості, віхід «легких» зерен, якість «легких» зерен.
Зерно гречихи, электромагнитное поле сверхвысокой частоты (ЭМП СВЧ), биохимические свойства, выход «легких» зерен, качество «легких» зерен.
Buckwheat, electromagnetic field of super-high-frequency (ЕMF SHF), biochemical properties, output of “light” kernels, quality of “light” kernels.
 
Description Наведено результати дослідження впливу режимів ЕМП НВЧ на вихід та якість «легких» зерен. Досліджено вплив потужності НВЧ обробки зерна гречки на ступінь накопичення декстринів в легких зернах, а також порівняно із їх вмістом у зерні та крупі. Показана залежність накопичення декстринів у "легких" гречаних зернах при різних значеннях вихідної вологості зерна гречки. Наведено результаты исследований влияния режимов ЭМП СВЧ обработки на выход и качество «легких» зерен. Исследовано влияние мощности СВЧ обработки зерна гречихи на степень накопления декстринов в легких зернах, а также дано их содержание в зерне и крупе. Показана зависимость накопления декстринов в "легких" гречишных зернах при разных значениях исходной влажности зерна гречихи.
Findings of investigation about EMF SHF modes influence on output and quality of “light” kernels are provided. Influence of SHF treatment power of buckwheat kernels on dextrines accumulation level in “light” kernels, and as well comparing to its content in buckwheat kernels and cereal is investigated. Dependency of dextrines accumulation in “light” buckwheat kernels for different value of outgoing moisture of buckwheat kernels is shown.
 
Publisher Хранение и переработка зерна, № 6, 2011 – с. 48-50
 
Date 2012-04-05T15:40:54Z
2012-04-05T15:40:54Z
2011
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/740
 
Language uk_UK