Фракціонування дозволить правильно використати потенціал зерна
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Фракціонування дозволить правильно використати потенціал зерна
Фракционирование позволит правильно использовать потенциал зерна Fractionation makes it possible to use grain potential properly |
|
Creator |
Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И. Shapovalenko, O. Дмитрук, Є. А. Дмитрук, Е. А. Dmitruk, E. Корж, Т. В. Корж, Т. В. Korzh, T. Шаран, А. В. Шаран, А. В. Sharan, A. Харченко, Є. І. Харченко, Е. И. Harchenko, E. Тітова, Г. А. Титова, Г. А. Titowa, G. |
|
Subject |
Зерно, фракціонування, технологічні властивості, натура, скловидність, вихід, борошно, клас, крупність.
Зерно, фракционирование, технологические свойства, натура, стекловидность, выход, мука, класс, крупность. Grain, fractionation, technological properties, test weight, glassiness, output, flour, grade, fineness. |
|
Description |
Фракціонування зерна за крупністю дозволяє правильно визначити технологічний потенціал зерна, яке зберігається і правильно його реалізувати. Досліджено 5 зразків пшениці врожаю 2009 рокую Встановлено, що розділення пшениці за крупністю на фракції дозволяє виділити з однієї партії різні потоки зерна, які відрізняються крупністю та показниками якості. В кожному класі зерна міститься 60-75 % крупної фракції, яка має вищі хлібопекарські властивості. Фракционирование зерна за крупностью позволяет определить технологический по¬тенциал зерна, которое хранится и правильно его реализовать. Исследовано пять образцов зерна пшеницы урожая 2009 года. Установлено, что разделение пшеницы за крупностью на фракции позволяет виделить из одной партии разные потоки зерна, которые отличаются крупностью и показателями качества. В каждой партии зерна содержится 60-75 % крупной фракции, которая имеет более высокие хлебопекарные свойства. Grain fractionation as per fineness permits accurate estimation and implementation of stored grain technological potential. Five samples of wheat crop 2009 have been tested. As found out fineness separation of wheat to fractions allows to mark out from one lot different grain streams that are notable for fineness and quality specification. Each grade of grain contains 60-75 per cent of coarse grain which has enhanced baking characteristics. |
|
Publisher |
Хранение и переработка зерна, № 6, 2010. – с. 49-50
|
|
Date |
2012-04-05T21:46:18Z
2012-04-05T21:46:18Z 2010 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/748
|
|
Language |
uk_UK
|
|