Запис Детальніше

Фракціонування дозволить правильно використати потенціал зерна

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фракціонування дозволить правильно використати потенціал зерна
Фракционирование позволит правильно использовать потенциал зерна
Fractionation makes it possible to use grain potential properly
 
Creator Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И.
Shapovalenko, O.
Дмитрук, Є. А.
Дмитрук, Е. А.
Dmitruk, E.
Корж, Т. В.
Корж, Т. В.
Korzh, T.
Шаран, А. В.
Шаран, А. В.
Sharan, A.
Харченко, Є. І.
Харченко, Е. И.
Harchenko, E.
Тітова, Г. А.
Титова, Г. А.
Titowa, G.
 
Subject Зерно, фракціонування, технологічні властивості, натура, скловидність, вихід, борошно, клас, крупність.
Зерно, фракционирование, технологические свойства, натура, стекловидность, выход, мука, класс, крупность.
Grain, fractionation, technological properties, test weight, glassiness, output, flour, grade, fineness.
 
Description Фракціонування зерна за крупністю дозволяє правильно визначити технологічний потенціал зерна, яке зберігається і правильно його реалізувати. Досліджено 5 зразків пшениці врожаю 2009 рокую Встановлено, що розділення пшениці за крупністю на фракції дозволяє виділити з однієї партії різні потоки зерна, які відрізняються крупністю та показниками якості. В кожному класі зерна міститься 60-75 % крупної фракції, яка має вищі хлібопекарські властивості.
Фракционирование зерна за крупностью позволяет определить технологический по¬тенциал зерна, которое хранится и правильно его реализовать. Исследовано пять образцов зерна пшеницы урожая 2009 года. Установлено, что разделение пшеницы за крупностью на фракции позволяет виделить из одной партии разные потоки зерна, которые отличаются крупностью и показателями качества. В каждой партии зерна содержится 60-75 % крупной фракции, которая имеет более высокие хлебопекарные свойства.
Grain fractionation as per fineness permits accurate estimation and implementation of stored grain technological potential. Five samples of wheat crop 2009 have been tested. As found out fineness separation of wheat to fractions allows to mark out from one lot different grain streams that are notable for fineness and quality specification. Each grade of grain contains 60-75 per cent of coarse grain which has enhanced baking characteristics.
 
Publisher Хранение и переработка зерна, № 6, 2010. – с. 49-50
 
Date 2012-04-05T21:46:18Z
2012-04-05T21:46:18Z
2010
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/748
 
Language uk_UK