Запис Детальніше

Управлінський облік на підприємствах харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Управлінський облік на підприємствах харчової промисловості
Управленческий учет на предприятиях пищевой промышленности
Management accounting in the food industry
 
Creator Чернелевський, Л. М.
Чернелевский, Л. Н.
Chernelevskiy, L.
Осадча, Г. Г.
Осадча, А. Г.
Osadcha, G.
 
Description В навчальному посібнику викладено особливості управлінського обліку в галузях харчової промисловості який має свої певні відмінні ознаки, використовує притаманні йому методи, прийоми і принципи ведення, які розглянуті у даному посібнику.
Даний посібник допоможе студентам, викладачам, науковим та практичним працівникам харчової сфери. Допоможе у прийняті оптимальних управлінських рішень, що призведуть до зменьшення витрат та підвищення прибутковості підприємства.
В учебном пособии изложены особенности управленческого учета в отраслях пищевой промышленности который имеет свои определенные отличительные признаки, использует присущие ему методы, приемы и принципы ведения, которые рассмотрены в данном пособии.
Данное пособие поможет студентам, преподавателям, научным и практическим работникам пищевой сферы. Поможет в принятии оптимальных управленческих решений, которые приведут к
In the training manual outlines the features of management accounting in the food industry which has some excellent features, it uses a typical methods, techniques and principles of which are discussed in this guide.
This guide will help students, teachers, researchers and practitioners the food industry. Help in the optimal management decisions that lead to reduction of costs and increase profitability.
 
Publisher Київ "Пектораль", 2005
 
Date 2012-04-17T13:02:12Z
2012-04-17T13:02:12Z
2005
 
Type Book
 
Identifier 966-96307-4-6
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/907
 
Language other