Запис Детальніше

Исследование кинетики стационарных режимов сушки чипсов из тыквы

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Исследование кинетики стационарных режимов сушки чипсов из тыквы
Дослідження кінетики стаціонарних режимів сушіння чіпсів з гарбуза
Study of kinetics of stationary modes of drying of chips pumpkin
 
Creator Желтоухова, Е. Ю.
Желтоухова Є. Ю.
Jeltoyhova, E.
Остриков, А. Н.
Остриков, А. Н.
Ostrikov, A.
 
Subject інтенсифікація процесів харчових виробництв
интенсификация процессов пищевых производств
intensification of processes of food productions
гідродинамічні, теплові та масообмінні процеси харчових виробництв
обладнання харчових і мікробіологічних виробництв
очищення розчинів харчових виробництв
гидродинамические, тепловые и массообменные процессы пищевых производств
оборудование пищевых и микробиологических производств
очистка растворов пищевых производств
equipment of food and microbiological productions
hydrodynamic, thermal and mass-transfer processes of food productions
cleaning of solutions of food productions
 
Description У збірнику, присвяченому ювілею кафедри «Процесів і апаратів харчових виробництв» опубліковано тези доповідей за результатами фундаментальних теоретичних розробок та оригінальних досліджень у галузі процесів та обладнання харчових, мікробіологічних і фармацевтичних виробництв.
В сборнике, посвященном юбилею кафедры «Процессов и аппаратов пищевых производств», представлены тезисы докладов по результатам фундаментальных теоретических разработок и оригинальных прикладных исследований в области процессов и оборудования пищевых, микробиологических и фармацевтических производств.
In the collection, devoted to the anniversary of the department of «Processes and apparatus of food productions», theses of lectures are presented on results of fundamental theoretical developments and original applied researches in the area of processes and equipment of food, microbiological and pharmaceutical productions.
 
Date 2012-04-25T09:02:55Z
2012-04-25T09:02:55Z
2012
 
Identifier Желтоухова, Е. Ю. Исследование кинетики стационарных режимов сушки чипсов из тыквы / Е. Ю. Желтоухова, А. Н. Остриков // Удосконалення процесів і обладнання – запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 10 – 11 квітня 2012 р. – Київ, НУХТ 2012. – С. 3-5.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/987
 
Language other