Запис Детальніше

Визначення оптимальних умов приготування порошкоподібного напівфабрикату з грибів глива зичайна за мікробіологічними показниками

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення оптимальних умов приготування порошкоподібного напівфабрикату з грибів глива зичайна за мікробіологічними показниками
Определение оптимальных условий приготовления порошкообразного полуфабриката из грибов вешенка обыкновенная по микробиологическим показателям
Determination of optimum terms of preparation of the powder intermediate product from pleurotus ostreatus mushrooms on microbiological indexes
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Ястреба, Ю. А.
Ястреба, Ю. А.
Yastreba, J.
 
Subject напівфабрикат
повнофакторний експеримент
мікробіологічні показники
режими сушіння
полуфабрикат
полнофакторный эксперимент
микробиологические показатели
режимы сушки
intermediate product
fullfactor experiment
microbiological indexes
modes of drying
 
Description У статті досліджено методику обробки експериментальних досліджень щодо визначення оптимальних умов приготування порошкоподібного напівфабрикату з грибів глива звичайна за мікробіологічними показниками. Отримано математичну модель для прогнозування мікробіологічних показників в залежності від температури і тривалості проведення процесу сушіння.
В статье исследовано методику обработки экспериментальных исследований относительно определения оптимальных условий приготовления порошкообразного полуфабриката из грибов вешенка обыкновенная по микробиологическим показателям. Получена математическая модель для прогнозирования микробиологических показателей в зависимости от температуры и длительности проведения процесса сушки.
In the article investigational method of treatment of experimental researches in relation to determination of optimum terms of preparation OF the powder intermediate product from pleurotus ostreatus mushrooms on microbiological indexes. A mathematical model is got for prognostication of microbiological indexes depending on a temperature and duration of leadthrough of process of drying.
 
Date 2012-04-27T07:47:30Z
2012-04-27T07:47:30Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Визначення оптимальних умов приготування порошкоподібного напівфабрикату з грибів глива зичайна за мікробіологічними показниками / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2010. - № 23. - С. 256-261.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1021
 
Language other