Визначення оптимальних умов приготування порошкоподібного напівфабрикату з грибів глива зичайна за мікробіологічними показниками
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення оптимальних умов приготування порошкоподібного напівфабрикату з грибів глива зичайна за мікробіологічними показниками
Определение оптимальных условий приготовления порошкообразного полуфабриката из грибов вешенка обыкновенная по микробиологическим показателям Determination of optimum terms of preparation of the powder intermediate product from pleurotus ostreatus mushrooms on microbiological indexes |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Ястреба, Ю. А. Ястреба, Ю. А. Yastreba, J. |
|
Subject |
напівфабрикат
повнофакторний експеримент мікробіологічні показники режими сушіння полуфабрикат полнофакторный эксперимент микробиологические показатели режимы сушки intermediate product fullfactor experiment microbiological indexes modes of drying |
|
Description |
У статті досліджено методику обробки експериментальних досліджень щодо визначення оптимальних умов приготування порошкоподібного напівфабрикату з грибів глива звичайна за мікробіологічними показниками. Отримано математичну модель для прогнозування мікробіологічних показників в залежності від температури і тривалості проведення процесу сушіння.
В статье исследовано методику обработки экспериментальных исследований относительно определения оптимальных условий приготовления порошкообразного полуфабриката из грибов вешенка обыкновенная по микробиологическим показателям. Получена математическая модель для прогнозирования микробиологических показателей в зависимости от температуры и длительности проведения процесса сушки. In the article investigational method of treatment of experimental researches in relation to determination of optimum terms of preparation OF the powder intermediate product from pleurotus ostreatus mushrooms on microbiological indexes. A mathematical model is got for prognostication of microbiological indexes depending on a temperature and duration of leadthrough of process of drying. |
|
Date |
2012-04-27T07:47:30Z
2012-04-27T07:47:30Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Визначення оптимальних умов приготування порошкоподібного напівфабрикату з грибів глива зичайна за мікробіологічними показниками / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2010. - № 23. - С. 256-261.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1021 |
|
Language |
other
|
|