Запис Детальніше

Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва структурованих продуктів на основі грибної сировини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва структурованих продуктів на основі грибної сировини
Исследование структурно-механических свойств гелей альгинатов для производства структурированных продуктов на основе грибного сырья
Investigation of structural and mechanical properties of alginate gel for the production of structured products based on raw mushroom
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Ястреба, Ю. А.
Ястреба, Ю. А.
Yastreba, J.
 
Subject гелі
гели
gels
реологія
текстуро утворення
альгінати
солі кальцію
рН
гідратація
грибний порошок
напівфабрикат
реология
текстурообразование
альгинаты
соли кальция
рН
гидратация
грибной порошок
полуфабрикат
rheology
texture creation
alginate
calcium salts
pH
hydration
mushroom powder
intermediate product
 
Description У статті наведені результати досліджень структурно-механічних показників гелів альгінатів та їх використання для структурування напівфабрикатів на основі грибного порошку.
В статьи приведены результаты исследований структурно- механических показателей гелей альгината и их использование для структурирования полуфабрикатов на основе грибного порошка.
In the article results of researches of structurally-mechanical properties of gels alhinativ and their use are for structured products on the basis of mushroom powder.
 
Date 2012-04-27T07:58:12Z
2012-04-27T07:58:12Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва структурованих продуктів на основі грибної сировини / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2010. – Вип. 24. – С. 256-261.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1022
 
Language other