Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва структурованих продуктів на основі грибної сировини
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва структурованих продуктів на основі грибної сировини
Исследование структурно-механических свойств гелей альгинатов для производства структурированных продуктов на основе грибного сырья Investigation of structural and mechanical properties of alginate gel for the production of structured products based on raw mushroom |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Ястреба, Ю. А. Ястреба, Ю. А. Yastreba, J. |
|
Subject |
гелі
гели gels реологія текстуро утворення альгінати солі кальцію рН гідратація грибний порошок напівфабрикат реология текстурообразование альгинаты соли кальция рН гидратация грибной порошок полуфабрикат rheology texture creation alginate calcium salts pH hydration mushroom powder intermediate product |
|
Description |
У статті наведені результати досліджень структурно-механічних показників гелів альгінатів та їх використання для структурування напівфабрикатів на основі грибного порошку.
В статьи приведены результаты исследований структурно- механических показателей гелей альгината и их использование для структурирования полуфабрикатов на основе грибного порошка. In the article results of researches of structurally-mechanical properties of gels alhinativ and their use are for structured products on the basis of mushroom powder. |
|
Date |
2012-04-27T07:58:12Z
2012-04-27T07:58:12Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва структурованих продуктів на основі грибної сировини / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2010. – Вип. 24. – С. 256-261.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1022 |
|
Language |
other
|
|