Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна
Исследования биологической ценности порошкопобидного полуфабриката из грибов вешенка обыкновенная The study of biological values poroshkopobidnoho semi mushrooms Veshenka usual |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Ястреба, Ю. А. Ястреба, Ю. А. Yastreba, J. |
|
Subject |
порошкоподібний напівфабрикат
порошкообразный полуфабрикат powdery-blue амінокислотний склад біологічна цінність аминокислотный состав биологическая ценность amino acid composition biological value |
|
Description |
Досліджено вплив різних режимів сушіння грибів глива звичайна на амінокислотний склад порошкоподібного напівфабрикату.
Исследовано влияние различных режимов сушки грибов вешенка обыкновенная на аминокислотный состав порошкообразного полуфабриката Ключевые слова: порошкообразный полуфабрикат, аминокислотный состав, биологическая ценность. It was investigated influence of the different modes of drying of the pleurotus ostreatus mushrooms on the аmino acid compositionof like powder intermediate product. |
|
Date |
2012-04-27T09:00:34Z
2012-04-27T09:00:34Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба// Науковий вісник ЛНУВМіБ ім. С. З. Гжицького. – 2011. - Т. 12. №2(44), Ч. 4 – С. 124-128.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1023 |
|
Language |
other
|
|