Запис Детальніше

Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна
Исследования биологической ценности порошкопобидного полуфабриката из грибов вешенка обыкновенная
The study of biological values ​​poroshkopobidnoho semi mushrooms Veshenka usual
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Ястреба, Ю. А.
Ястреба, Ю. А.
Yastreba, J.
 
Subject порошкоподібний напівфабрикат
порошкообразный полуфабрикат
powdery-blue
амінокислотний склад
біологічна цінність
аминокислотный состав
биологическая ценность
amino acid composition
biological value
 
Description Досліджено вплив різних режимів сушіння грибів глива звичайна на амінокислотний склад порошкоподібного напівфабрикату.
Исследовано влияние различных режимов сушки грибов вешенка обыкновенная на аминокислотный состав порошкообразного полуфабриката
Ключевые слова: порошкообразный полуфабрикат, аминокислотный состав, биологическая ценность.
It was investigated influence of the different modes of drying of the pleurotus ostreatus mushrooms on the аmino acid compositionof like powder intermediate product.
 
Date 2012-04-27T09:00:34Z
2012-04-27T09:00:34Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба// Науковий вісник ЛНУВМіБ ім. С. З. Гжицького. – 2011. - Т. 12. №2(44), Ч. 4 – С. 124-128.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1023
 
Language other