Запис Детальніше

Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервів
Исследование способности к ферментации растительных и животных белоксодержащих наполнителей для производства паштетных консервов
Research capacity for fermentation of plant and animal bilokvmisnyh fillers for the production of canned pashtetnyh
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Ястреба, Ю. А.
Ястреба, Ю. А.
Yastreba, J.
 
Subject білоквмісні наповнювачі
белоксодержащие наполнители
bilokvmisni fillers
ферментація
in vitro
ГПН
ферментация
ОПН
fermentation
HPN
 
Description Викладені результати досліджень здатності до протеолізу рослинних і тваринних білоквмісних наповнювачів і паштетних консервів з їх використанням
Изложены результаты исследований способности к протеолизу растительных и животных белоксодержащих наполнителей и паштетных консервов с их использованием.
 
Date 2012-04-27T09:20:52Z
2012-04-27T09:20:52Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервів / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Науковий вісник ЛНУВМіБ ім. С.З. Гжицького. - 2010. - Т. 12 № 3(45). - С. 50-53.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1024
 
Language other