Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервів
Исследование способности к ферментации растительных и животных белоксодержащих наполнителей для производства паштетных консервов Research capacity for fermentation of plant and animal bilokvmisnyh fillers for the production of canned pashtetnyh |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Ястреба, Ю. А. Ястреба, Ю. А. Yastreba, J. |
|
Subject |
білоквмісні наповнювачі
белоксодержащие наполнители bilokvmisni fillers ферментація in vitro ГПН ферментация ОПН fermentation HPN |
|
Description |
Викладені результати досліджень здатності до протеолізу рослинних і тваринних білоквмісних наповнювачів і паштетних консервів з їх використанням
Изложены результаты исследований способности к протеолизу растительных и животных белоксодержащих наполнителей и паштетных консервов с их использованием. |
|
Date |
2012-04-27T09:20:52Z
2012-04-27T09:20:52Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервів / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Науковий вісник ЛНУВМіБ ім. С.З. Гжицького. - 2010. - Т. 12 № 3(45). - С. 50-53.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1024 |
|
Language |
other
|
|