Дослідження біологічної цінності паштетних виробів з використанням грибних напівфабрикатів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження біологічної цінності паштетних виробів з використанням грибних напівфабрикатів
Исследования биологической ценности паштетных изделий с использованием грибных полуфабрикатов Research of biological value of pate with the use of mushroom intermediate product |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Ястреба, Ю. А. Ястреба, Ю. А. Yastreba, J. |
|
Subject |
білок
белок protein амінокислотний склад біологічна цінність грибний напівфабрикат комбіновані м'ясопродукти аминокислотный состав биологическая ценность грибной полуфабрикат комбинированные мясопродукты amino acid composition biological value mushrooms intermediate product combined meat products |
|
Description |
У статті наведені результати досліджень амінокислотного складу паштетних виробів з використанням напівфабрикатів з грибів глива звичайна.
В статье представлены результаты исследований аминокислотного состава паштетных изделий с использованием полуфабрикатов из грибов вешенка обыкновенная. In the article results of researches of amino acid composition pate with the use of intermediate product from pleurotus ostreatus mushrooms. |
|
Date |
2012-04-28T07:19:37Z
2012-04-28T07:19:37Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Дослідження біологічної цінності паштетних виробів з використанням грибних напівфабрикатів / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба// Обладнання та технології харчових виробництв. Темат. зб. наук. пр. ових праць ДонДУЕТ ім.. М.Туган-Барановського. – 2011. - №26. – С. 429-433.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1025 |
|
Language |
uk_UK
|
|