Запис Детальніше

Дослідження біологічної цінності паштетних виробів з використанням грибних напівфабрикатів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження біологічної цінності паштетних виробів з використанням грибних напівфабрикатів
Исследования биологической ценности паштетных изделий с использованием грибных полуфабрикатов
Research of biological value of pate with the use of mushroom intermediate product
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Ястреба, Ю. А.
Ястреба, Ю. А.
Yastreba, J.
 
Subject білок
белок
protein
амінокислотний склад
біологічна цінність
грибний напівфабрикат
комбіновані м'ясопродукти
аминокислотный состав
биологическая ценность
грибной полуфабрикат
комбинированные мясопродукты
amino acid composition
biological value
mushrooms intermediate product
combined meat products
 
Description У статті наведені результати досліджень амінокислотного складу паштетних виробів з використанням напівфабрикатів з грибів глива звичайна.
В статье представлены результаты исследований аминокислотного состава паштетных изделий с использованием полуфабрикатов из грибов вешенка обыкновенная.
In the article results of researches of amino acid composition pate with the use of intermediate product from pleurotus ostreatus mushrooms.
 
Date 2012-04-28T07:19:37Z
2012-04-28T07:19:37Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Дослідження біологічної цінності паштетних виробів з використанням грибних напівфабрикатів / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба// Обладнання та технології харчових виробництв. Темат. зб. наук. пр. ових праць ДонДУЕТ ім.. М.Туган-Барановського. – 2011. - №26. – С. 429-433.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1025
 
Language uk_UK