Дослідження термінів зберігання комбінованих м’ясопродуктів з грибним напівфабрикатом
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження термінів зберігання комбінованих м’ясопродуктів з грибним напівфабрикатом
Исследование сроков хранения комбинированных мясопродуктов с грибным полуфабрикатом Research of storage terms of combined meat products with the use of mushroom intermediate product |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Ястреба, Ю. А. Ястреба, Ю. А. Yastreba, J. |
|
Subject |
грибний напівфабрикат
грибной полуфабрикат mushrooms intermediate product комбіновані м'ясопродукти мікробіологічні показники перекисне число кислотне число комбинированные мясопродукты микробиологические показатели перекисное число кислотное число combined meat products microbiological parameters peroxide value acid value |
|
Description |
У статті наведені результати досліджень мікробіологічних показників, перекисного та кислотного чисел паштетних та ковбасних виробів з використанням напівфабрикатів з грибів глива звичайна.
В статье представлены результаты исследований микробиологических показателей, перекисного и кислотного чисел паштетных и колбасных изделий с использованием полуфабрикатов из грибов вешенка обыкновенная. In the article results of researches of microbiological investigations, peroxide and acid numbers pate and sausages with the use of intermediate product from pleurotus ostreatus mushrooms. |
|
Date |
2012-04-28T07:29:34Z
2012-04-28T07:29:34Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Дослідження термінів зберігання комбінованих м’ясопродуктів з грибним напівфабрикатом / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2011. - №27. – С. 135-140.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1027 |
|
Language |
other
|
|