Запис Детальніше

Дослідження термінів зберігання комбінованих м’ясопродуктів з грибним напівфабрикатом

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження термінів зберігання комбінованих м’ясопродуктів з грибним напівфабрикатом
Исследование сроков хранения комбинированных мясопродуктов с грибным полуфабрикатом
Research of storage terms of combined meat products with the use of mushroom intermediate product
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Ястреба, Ю. А.
Ястреба, Ю. А.
Yastreba, J.
 
Subject грибний напівфабрикат
грибной полуфабрикат
mushrooms intermediate product
комбіновані м'ясопродукти
мікробіологічні показники
перекисне число
кислотне число
комбинированные мясопродукты
микробиологические показатели
перекисное число
кислотное число
combined meat products
microbiological parameters
peroxide value
acid value
 
Description У статті наведені результати досліджень мікробіологічних показників, перекисного та кислотного чисел паштетних та ковбасних виробів з використанням напівфабрикатів з грибів глива звичайна.
В статье представлены результаты исследований микробиологических показателей, перекисного и кислотного чисел паштетных и колбасных изделий с использованием полуфабрикатов из грибов вешенка обыкновенная.
In the article results of researches of microbiological investigations, peroxide and acid numbers pate and sausages with the use of intermediate product from pleurotus ostreatus mushrooms.
 
Date 2012-04-28T07:29:34Z
2012-04-28T07:29:34Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Дослідження термінів зберігання комбінованих м’ясопродуктів з грибним напівфабрикатом / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2011. - №27. – С. 135-140.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1027
 
Language other