Обгрунтування технології ковбасних виробів з використанням білоквмісних наповнювачів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Обгрунтування технології ковбасних виробів з використанням білоквмісних наповнювачів
Обоснование технологии колбасных изделий с использованием белоксодержащих наполнителей Justification of тechnology sausages with protein-containing fillers |
|
Creator |
Васюта, В. М.
Васюта, В. М. Vasjuta, V. Пасічний, В. М. Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Ястреба, Ю. А. Ястреба, Ю. А. Yastreba, J. |
|
Subject |
органолептичні показники
фізико-хімічні показники ковбасні вироби органолептические показатели физико-химические показатели колбасные изделия оrganoleptic physical and chemical properties sausages |
|
Description |
Досліджені органолептичні та фізико-хімічні показники ковбасних виробів, виготовлених з використанням грибного порошкоподібного напівфабрикату.
Исследованы органолептические и физико-химические показатели колбасных изделий, изготовленных с использованием грибного порошкообразного полуфабриката. It was investigated the organoleptic and physical-chemical properties of sausages made with the mushroom powder intermediate product. |
|
Date |
2012-04-28T07:38:06Z
2012-04-28T07:38:06Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Васюта, В. М. Обгрунтування технології ковбасних виробів з використанням білоквмісних наповнювачів / В. М. Васюта, В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : Збірник наукових праць. - Харків, 2010. - Вип. 2 (12) – С. 294-298.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1029 |
|
Language |
other
|
|