Запис Детальніше

Обгрунтування технології ковбасних виробів з використанням білоквмісних наповнювачів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обгрунтування технології ковбасних виробів з використанням білоквмісних наповнювачів
Обоснование технологии колбасных изделий с использованием белоксодержащих наполнителей
Justification of тechnology sausages with protein-containing fillers
 
Creator Васюта, В. М.
Васюта, В. М.
Vasjuta, V.
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Ястреба, Ю. А.
Ястреба, Ю. А.
Yastreba, J.
 
Subject органолептичні показники
фізико-хімічні показники
ковбасні вироби
органолептические показатели
физико-химические показатели
колбасные изделия
оrganoleptic
physical and chemical properties
sausages
 
Description Досліджені органолептичні та фізико-хімічні показники ковбасних виробів, виготовлених з використанням грибного порошкоподібного напівфабрикату.
Исследованы органолептические и физико-химические показатели колбасных изделий, изготовленных с использованием грибного порошкообразного полуфабриката.
It was investigated the organoleptic and physical-chemical properties of sausages made with the mushroom powder intermediate product.
 
Date 2012-04-28T07:38:06Z
2012-04-28T07:38:06Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Васюта, В. М. Обгрунтування технології ковбасних виробів з використанням білоквмісних наповнювачів / В. М. Васюта, В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : Збірник наукових праць. - Харків, 2010. - Вип. 2 (12) – С. 294-298.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1029
 
Language other