Перспективи використання грибного порошку в технологіях м'ясопереробної галузі
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи використання грибного порошку в технологіях м'ясопереробної галузі
Перспективы использования грибного порошка в технологиях мясоперерабатывающей отрасли Prospects of mushroom powder technology meat processing industry |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Ястреба, Ю. А. Ястреба, Ю. А. Yastreba, J. |
|
Subject |
білки
грибна сировина конкурентоспроможність белки грибная сырье конкурентоспособность proteins mushroom raw competitiveness |
|
Description |
Дефіцит білків тваринного походження зумовив інтенсивний розвиток нових тенденцій в технології м'ясопродуктів, що полягає в оптимальному комбінуванні як м'ясних, так і не м'ясних (перш за все рослинних) білоквмісних харчових компонентів для отримання високоякісних та біологічно повноцінних продуктів харчування.
Дефицит белков животного происхождения обусловил интенсивное развитие новых тенденций в технологии мясопродуктов, который заключается в оптимальном комбинировании как мясных, так и не мясных (прежде всего растительных) белоксодержащих пищевых компонентов для получения высококачественных и биологически полноценных продуктов питания. The perspectives of mushroom powder usage in meat processing industry technologies. The deficiency of animal proteins in the diet of the population leaded to the intensive development of new tendencies in meat products technology. It is the optimal components which of meet and non-meat food components which contain protein to get well-balanced according to the biological value, food products of high quality. |
|
Date |
2012-04-28T07:42:36Z
2012-04-28T07:42:36Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Перспективи використання грибного порошку в технологіях м'ясопереробної галузі / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // М’ясні технології світу. - 2010. - № 12. - С. 52-55.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1030 |
|
Language |
other
|
|