Запис Детальніше

Перспективи використання грибного порошку в технологіях м'ясопереробної галузі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи використання грибного порошку в технологіях м'ясопереробної галузі
Перспективы использования грибного порошка в технологиях мясоперерабатывающей отрасли
Prospects of mushroom powder technology meat processing industry
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Ястреба, Ю. А.
Ястреба, Ю. А.
Yastreba, J.
 
Subject білки
грибна сировина
конкурентоспроможність
белки
грибная сырье
конкурентоспособность
proteins
mushroom raw
competitiveness
 
Description Дефіцит білків тваринного походження зумовив інтенсивний розвиток нових тенденцій в технології м'ясопродуктів, що полягає в оптимальному комбінуванні як м'ясних, так і не м'ясних (перш за все рослинних) білоквмісних харчових компонентів для отримання високоякісних та біологічно повноцінних продуктів харчування.
Дефицит белков животного происхождения обусловил интенсивное развитие новых тенденций в технологии мясопродуктов, который заключается в оптимальном комбинировании как мясных, так и не мясных (прежде всего растительных) белоксодержащих пищевых компонентов для получения высококачественных и биологически полноценных продуктов питания.
The perspectives of mushroom powder usage in meat processing industry technologies. The deficiency of animal proteins in the diet of the population leaded to the intensive development of new tendencies in meat products technology. It is the optimal components which of meet and non-meat food components which contain protein to get well-balanced according to the biological value, food products of high quality.
 
Date 2012-04-28T07:42:36Z
2012-04-28T07:42:36Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Перспективи використання грибного порошку в технологіях м'ясопереробної галузі / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // М’ясні технології світу. - 2010. - № 12. - С. 52-55.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1030
 
Language other