Запис Детальніше

Зв’язок технологічних і теплофізичних характеристик молочних продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зв’язок технологічних і теплофізичних характеристик молочних продуктів
Связь технологических и теплофизических характеристик молочных продуктов
Relationship between technological and termophysical characteristic of dairy products
 
Creator Скарбовійчук, О. М.
Скарбовийчук, А. М.
Skarboviychuk, O.
Чернюшок, О. А.
Чернюшок, О. А.
Chernyushok, O.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Kochubey-Lytvynenko, O.
Федоров, В. Г.
Федоров, В. Г.
Fedorov, V.
 
Subject Теплопровідність вершків, ТФХ, технологічні параметри, емпірична залежність, молочні вершки, молоко незбиране.
Теплопроводность сливок, ТФХ, технологические параметры, эмпирическая функция, молочные сливки, молоко цельное.
Conductivity cream, technological parameters, the empirical function, cream, whole milk.
 
Description За результатами експериментальних досліджень і аналізу літературних даних про залежність теплопровідності води, незбираного молока та молочних вершків різної жирності від температури визначено однозначну функціональну залежність жирності вершків від їх теплопровідності на інтервалі температури від 15 до 40 ºС, яка формалізована розрахунковою формулою для її використання при визначенні жирності вершків в технологічних процесах виробництва молочних продуктів.
По результатам экспериментальных исследований и анализа литературных данных о зависимости теплопроводности воды, цельного молока и молочных сливок различной жирности от температуры определена однозначная функциональная зависимость жирности сливок от их теплопроводности на интервале температуры от 15 до 40 ºС, которая формализована расчетной формулой для ее использования при определении жирности сливок в технологических процессах производства молочных продуктов.
The pilot studies and analysis of published data on the dependence of thermal conductivity of water, whole milk and dairy cream with different fat content on the temperature is uniquely defined functional dependence fat cream from their heat at the temperature range from 15 to 40 º C, which formalized the calculation formula for its use in determining the fat content cream in the production processes of dairy products.
 
Publisher Харчова промисловість. Київ НУХТ – 2011. - №10,11. – С. 42 - 45
 
Date 2012-05-30T08:02:15Z
2012-05-30T08:02:15Z
2011
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1098
 
Language other