Амінокислотний склад сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Амінокислотний склад сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами
Аминокислотный состав сыворотки молочной обработанной электроискровыми разрядами Amino acid content of milk whey processed by electro spark discharges |
|
Creator |
Чернюшок, О. А.
Чернюшок, О. А. Chernyushok, O. Ардинський, О. В. Ардынский, А. В. Ardynskyy, O. Кочубей-Литвиненко, О. В. Кочубей-Литвиненко, О. В. Kochubey-Lytvynenko, O. Дашковський, Ю. О. Дашковский, Ю. А. Dashkovskyi, Y. Василів, В. П. Васылив, В. П. Vasyliv, V. |
|
Subject |
сироватка молочна
сыворотка молочная milk whey білки амінокислотний склад електроіскрові розряди біологічна цінність белки аминокислотный состав электроискровые разряды биологическая ценность protein bioavailability amino acid content electro spark discharges |
|
Description |
У статті наведено результати досліджень амінокислотного складу та біологічної цінності сироватки молочної освітленої та неосвітленої, що підлягала дії електроіскрових розрядів.
В статтье приведены результаты опытов аминокислотного состава сыворотки молочной осветленной и неосветленной, которая была обработана электроискровыми разрядами The article presents the research results of amino acid content and bioavailability of both lighted and unlighted milk whey, processed by electro spark discharges |
|
Date |
2012-05-30T08:15:04Z
2012-05-30T08:15:04Z 2011 |
|
Identifier |
Амінокислотний склад сироватки молочної обробленої електроіскровими розрядами / О. А. Чернюшок, О. В. Ардинський, О. В. Кочубей-Литвиненко, Ю. О. Дашковський, В. П. Василів // Обладнання та технології харчових виробництв : тематичний збірник наукових праць. - 2011. - Вип. 27. - С. 262-265.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1099 |
|
Language |
other
|
|