Запис Детальніше

Амінокислотний склад сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Амінокислотний склад сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами
Аминокислотный состав сыворотки молочной обработанной электроискровыми разрядами
Amino acid content of milk whey processed by electro spark discharges
 
Creator Чернюшок, О. А.
Чернюшок, О. А.
Chernyushok, O.
Ардинський, О. В.
Ардынский, А. В.
Ardynskyy, O.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Kochubey-Lytvynenko, O.
Дашковський, Ю. О.
Дашковский, Ю. А.
Dashkovskyi, Y.
Василів, В. П.
Васылив, В. П.
Vasyliv, V.
 
Subject сироватка молочна
сыворотка молочная
milk whey
білки
амінокислотний склад
електроіскрові розряди
біологічна цінність
белки
аминокислотный состав
электроискровые разряды
биологическая ценность
protein
bioavailability
amino acid content
electro spark discharges
 
Description У статті наведено результати досліджень амінокислотного складу та біологічної цінності сироватки молочної освітленої та неосвітленої, що підлягала дії електроіскрових розрядів.
В статтье приведены результаты опытов аминокислотного состава сыворотки молочной осветленной и неосветленной, которая была обработана электроискровыми разрядами
The article presents the research results of amino acid content and bioavailability of both lighted and unlighted milk whey, processed by electro spark discharges
 
Date 2012-05-30T08:15:04Z
2012-05-30T08:15:04Z
2011
 
Identifier Амінокислотний склад сироватки молочної обробленої електроіскровими розрядами / О. А. Чернюшок, О. В. Ардинський, О. В. Кочубей-Литвиненко, Ю. О. Дашковський, В. П. Василів // Обладнання та технології харчових виробництв : тематичний збірник наукових праць. - 2011. - Вип. 27. - С. 262-265.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1099
 
Language other