Запис Детальніше

Перспективи використання грибної сировини в м'ясній галузі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи використання грибної сировини в м'ясній галузі
Перспективы использования грибного сырья в мясной промышленности
Prospects for the use of fungal material in the meat industry
 
Creator Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В.
Peshuk, L.
Москалюк, О. Є.
Москалюк, О. Е.
Moskalyuk, O.
Журавель, О. О.
Журавель, Е. О.
Zhuravel, O.
 
Subject грибна сировина
рецептура
м'ясні хліби
напівфабрикати
якість продукту
показники безпеки
грибное сырье
рецептура
мясные хлеба
полуфабрикаты
качество продукта
показатели безопасности
mushroom raw material
compounding
meat breads
ready-to-cook foods
quality of product
indexes of safety
 
Description Розроблено рецептури м'ясних виробів з грибною сировиною, проведено процес підготовки грибів перед внесенням до фаршу. Вивчено комплексну оцінку показників безпеки, органолептичні, фізико-хімічні, функціонально-технологічні, структурно-механічні, мікробіологічні показники та проведено кваліметричну оцінку якості м 'ясних виробів з грибною сировиною.
Разработано рецептуры мясных изделий с грибным сырьем, проведен процесс подготовки грибов перед внесением в фарш. Изучено комплексную оценку показателей безопасности, органолептические, физико-химические, функционально-технологические, микробиологические показатели и проведена квалиметрическая оценка качества мясных изделий с грибным сырьем.
Compounding of meat wares is developed with mushroom raw material, the process of preparation of mushrooms is conducted before bringing at stuffing. The complex is studied estimation of indexes of safety, organolepticheskie, physical and chemical, functional-technological, microbiological indexes and the kvalimetricheskaya estimation of quality of meat wares is conducted with mushroom raw material.
 
Date 2012-05-30T08:53:57Z
2012-05-30T08:53:57Z
2011
 
Identifier Пешук, Л. В. Перспективи використання грибної сировини в м'ясній галузі / Л. В. Пешук, Є. О. Журавель, О. Є. Москалюк // Харчова промисловість. - 2011. - Вип. 10-11. – С. 59-64.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1105
 
Language other