Технологія виробництва котлет профілактичного призначеня з водоростями цистозіра чорноморська та фукус
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва котлет профілактичного призначеня з водоростями цистозіра чорноморська та фукус
Технология производства котлет профилактического назначения с водорослями цистозира черноморская и фукус Technology of production of cutlets of preventive function with sea weeds of zhystozir of the black sea and fucus |
|
Creator |
Крижова, Ю. П.
Крыжова, Ю. П. Kryzhova, Yu. Антонюк, М. М. Антонюк, М. Н. Antonyuk, M. M. Галенко, O. O. Галенко О. А. Halenko, O. Корзун, В. Н. Корзун, В. Н. Korzun, V. |
|
Subject |
М'ясо, риба, водорості, рецептура, напівфабрикати, котлети, технологія, зернопродукти пробуджені, якість продукту, профілактичні продукти.
Мясо, рыба, водоросли, рецептура, полуфабрикаты, котлеты, технология, зернопродукты пробудженые, качество продукта, профилактические продукты. Мeat, fish, water-plants, recipe, semi-finished products, cutlets, technology, germinated wheat products, guality of product, preventive products. |
|
Description |
Розроблено рецептури січених напівфабрикатів профілактичного призначення, зокрема котлет, з водоростями цистозіра чорноморська та фукус, визначено спосіб підготовки та умови внесення водоростей у фарш, а також втрати йоду та селену при різній термічній обробці (смаженні та приготуванні на пару) з метою визначення вмісту вказаних мікроелементів в готових виробах.
Разработано рецептуры рубленых полуфабрикатов профилактического назначения, в частности котлет, с водорослями цистозира черноморская и фукус, определено способ подготовки та условия внесения водорослей в фарш, а также потери йода и селена при разной термической обработке (обжарке и приготовлении на пару) с целью определения содержания указанных микроэлементов в готовых изделиях. The recipes of chopped semi-finished products of preventive prescribing, particulary cutlets, with water-plants of the Black Sea and focus were developed, the way of preparation and conditions of putting of water-plants into mince and also losses of iodine and selen under different thermal processing (roasting and preparing on steam) with the purpose of content definition of stated microelements in ready articles were determined. |
|
Date |
2012-05-30T14:39:09Z
2012-05-30T14:39:09Z 2012 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1137
|
|
Language |
other
|
|