Запис Детальніше

Повишаване качеството на подготовката на инженери за хранителната индустрия

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Повишаване качеството на подготовката на инженери за хранителната индустрия
Повышение качества подготовки инженеров для пищевой промышленности
Improving the quality of preparation of engineers for the food industry
 
Creator Литовченко, И. Н.
Стефанов, С.
Стефанова, Й.
Губеня, А. А.
Litovchenko, I.
Stefanov, S.
Stefanova, J.
Литовченко, І. М.
Стефанов, С.
Стефанова Й.
Губеня, О. О.
Hubenia, O.
 
Subject САПР
моделирование
обучение
обучение
образование
качество обучения
инженер-механик
CAD
modelling
training
teaching
education
quality training
mechanical engineer
САПР
моделювання
навчання
створення
якість навчання
інженер-механік
 
Description Повышение качества подготовки инженеров для пищевой промышленности связано с подготовкой компетентных и способных профессионалов различного профиля. В статье обсуждаются основные проблемы в подготовке специалистов - инженеров-механиков. Обобщается опыт работы в сфере образования в нескольких зарубежных университетах.
Обращается внимание на подготовку будущих специалистов механиков по проблемам автоматизированного проектирования при помощи CAD систем и их эффективное применение для модернизации технологического оборудования. Рассмотрены способы мотивации студентов в учебном процессе и повышение качества их подготовки.
Підвищення якості підготовки інженерів для харчової промисловості пов'язано з підготовкою компетентних і здатних професіоналів різного профілю. У статті обговорюються основні проблеми у підготовці фахівців - інженерів-механіків. Узагальнюється досвід роботи в сфері освіти в кількох зарубіжних університетах.
Звертається увага на підготовку майбутніх фахівців механіків з проблем автоматизованого проектування за допомогою CAD систем та їх ефективне застосування для модернізації технологічного обладнання. Розглянуто способи мотивації студентів у навчальному процесі та підвищення якості їх підготовки.
Raising the quality of training of engineers for the food industry is related to the preparation of knowledgeable and capable professionals with different profiles. The article discussed the major problems in the training of specialists - mechanical engineers. Is a shared experience of working in education at home and in related departments in foreign universities.
Attention is paid to the preparation of future specialists mechanical engineers on the problems of
automated design using CAD systems and their effective application to the optimization of technological equipment. Examined the possibilities to motivate students trainees to actively participate in the educational process and improving the quality of their preparation.
Підвищення якості підготовки інженерів для харчової промисловості пов'язане з підготовкою компетентних і здатних професіоналів різного профілю. У статті обговорюються основні проблеми в підготовці фахівців - інженерів-механіків. Це загальний досвід роботи в сфері освіти в декількох закордонних університетах. Звертається увага на підготовку майбутніх фахівців механіків з проблем автоматизованого проектування за допомогою CAD систем та їхнє ефективне застосування для модернізації технологічного обладнання. Розглянуті способи мотивації студентів у навчальному процесі та підвищення якості їх підготовки.
 
Date 2012-06-06T05:43:32Z
2012-06-06T05:43:32Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Литовченко, И. Н. Повишаване качеството на подготовката на инженери за хранителната индустрия / И. Н. Литовченко, С. Стефанов, Й. Стефанова, А. А. Губеня // Quality of higher education in Bulgaria пproblems and perspectives, 3–4 декември 2009. - С.182-187.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1196
 
Language other