Запис Детальніше

Study on the movement of dough in machines with continuous operation

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Study on the movement of dough in machines with continuous operation
Дослідження руху тіста в бродильних агрегатах безперервної дії
Иследование движения теста в бродильных агрегатах непрерывного действия
 
Creator Litovchenko, I.
Jashtenko, I.
Hadjiiskij, W.
Mihaylov, I.
Литовченко, И. Н.
Ященко, И. А.
Хаджийский, В. М.
Михайлов, И. И
Литовченко, І. М.
Ященко, І. А.
Хаджийський, В. М.
Михайлов, І. М.
 
Subject dough fermentation
брожение теста
бродіння тіста
modeling
motion
uniformity
моделирование движения
однородность
моделювання руху
однорідність
 
Description The article discussed the problem of one of the stages in the production of bread and bakery products. It is modeled the movement of dough in the machine for kneading and rising. Based on the analysis of the results it is possible their use in optimizing the constructions of the machines for kneading with continuous operation.
У статті обговорюються проблеми одного з важливих етапів виробництва хліба та хлібобулочних виробів. Моделюється рух тесту в ємкостях для бродіння. На основі аналізу отриманих результатів, пропонуються варіанти оптимізації конструкцій обладнання безперервної дії.
В статье обсуждаются проблемы одного из важных этапов производства хлеба и хлебобулочных изделий. Моделируется движение теста в емкостях для брожения. На основе анализа полученных результатов, предлагаются варианты оптимизации конструкции оборудования непрерывного действия.
 
Date 2012-06-06T11:57:16Z
2012-06-06T11:57:16Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Litovchenko, I. Study on the movement of dough in machines with continuous operation / I. Litovchenko, I. Jashtenko, W. Hadjiiskij, I. Mihaylov // Integrated systems for agri-food production: Proceedings of the 7th International Conference, 10-12 November, 2011. - Nyiregyhaza, Hungary. - P. 207-210.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1198
 
Language other