Запис Детальніше

Сухарні вироби оздоровчого призначення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сухарні вироби оздоровчого призначення
Сухарные изделия оздоровительного назначения
Rusk wares of the health setting
 
Creator Устинов, Ю. В.
Устинов, Ю. В.
Ustinov, Yu.
Зубченко, В. С.
Зубченко, В. С.
Zubchenko, V.
Омельчук, А. Б.
Омельчук, А. Б.
Omelchuk, A.
 
Subject сухарні вироби
сухарные изделия
rusks wares
еламін
кислотність
магнітне поле
еламин
кислотность
магнитное поле
elamin
acidity
magnetic field
 
Description Розроблено технологію здобних сухарних виробів з використанням еламіну, розглянуто вплив еламіну на білково-протеїназний, вуглеводи- амілазний комплекси та кислотність тіста, досліджено вплив магнітного поля на показники якості тіста із застосуванням еламіну при виробництві сухарів.
Разработана технология сдобных сухарных изделий с использованием еламина, рассмотрено влияние еламина на белково-протеиназный, углеводно-амилазный комплексы и кислотность теста, исследовано влияние магнитного поля на показатели качества теста с применением еламина при производстве сухарей.
Technology of rich rusks wares is developed with the use of elamin, considered influencing of elamin on albumen, carbohydrate complexes and acidity of dough, it is investigational influence of the magnetic field on the indexes of intérnalas of dough with application of elamin at production of rusks.
 
Date 2012-06-06T16:00:56Z
2012-06-06T16:00:56Z
2008
 
Identifier Устинов, Ю. В. Сухарні вироби оздоровчого призначення / Ю. В. Устинов, В. С. Зубченко, А. Б. Омельчук // Наукові праці НУХТ. — 2008. — № 25, Ч.1. — С. 68-70.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1202
 
Language uk_UK