Інноваційне технологічне рішення : м’ясний фітнес-стандарт
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інноваційне технологічне рішення : м’ясний фітнес-стандарт
Инновационное технологическое решение : мясной фитнес-стандарт Innovation technological solution : “Fitness standard” meat |
|
Creator |
Баль-Прилипко, Л. В.
Баль-Прилипко, Л. В. Bal-Prylypko, L. Осейко, М. І. Осейко, Н. И. Oseyko, M. |
|
Subject |
інновація
технологічне рішення м’ясний фітнес-стадарт инновация технологическое решение мясной фитнес-стандарт innovation technological solution “Fitness standard” meat |
|
Description |
Робота присвячена вивченню функціональних харчових продуктів. Запропоновано інноваційне технологічне рішення м'ясного фітнес-стандарту з використанням рослинних волокон (спеціальної суміші «Здоров'я»). Показано, що розроблені дієтичні котлети володіють високою харчової та біологічною цінністю, низькою калорійністю.
Работа посвящена изучению функциональных пищевых продуктов. Предложено инновационное технологическое решение мясного фитнес–стандарта с использованием растительных волокон (специальной смеси «Здоровье»). Показано, что разработанные диетические котлеты обладают высокой пищевой и биологической ценностью, низкой калорийностью. The work is devoted to functional foodstuff study. An innovative technological solution of «Fitness Standard» meat with the use of plant fibers (a special «Health» mixture) was proposed. It is shown that the developed dietic cutlets have a high nutritional and biological value, and low caloricity. |
|
Date |
2012-06-13T07:34:57Z
2012-06-13T07:34:57Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Баль-Прилипко, Л. В. Інноваційне технологічне рішення : м’ясний фітнес-стандарт / Л. В. Баль-Прилипко, М. І. Осейко // Зб. наукових праць ХДУХТ. - 2009. - Вип. 1(9). – С. 94-102.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1354 |
|
Language |
other
|
|