Програма навчальної дисципліни «Економіка готельно-ресторанного бізнесу та ціноутворення»
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Програма навчальної дисципліни «Економіка готельно-ресторанного бізнесу та ціноутворення»
Программа учебной дисциплины «Экономика гостиннично-ресторанного бизнеса и ценообразование» The program of educational discipline "Economics hotel and restaurant business and pricing» |
|
Creator |
Керанчук, Т. Л.
Керанчук, Т. Л. Keranchuk, T. Басюк, Т. П. Басюк, Т. П. Basyuk, T. |
|
Subject |
готельно-ресторанний бізнес
виробнича діяльність і товарообіг підприємств ресторанного бізнесу експлуатаційна діяльність підприємств готельного бізнесу основні й оборотні фонди трудові ресурси дохід витрати прибуток гостиннично-ресторанный бизнес производственная деятельность и товарооборот предприятий ресторанного бизнеса эксплуатационная деятельность предприятий гостинничного бизнеса основные и оборотные фонды трудовые ресурсы доход затраты прибыль hotel and restaurant business industrial activity and trade catering enterprises enterprises operating activities hotel business fixed and circulating capital labor income expenses profit |
|
Description |
Робоча програма з дисципліни „Економіка готельно-ресторанного бізнесу та ціноутворення” розроблена для студентів напряму 6.140101 “Готельно-ресторанна справа”. В робочій програмі описані предмет, мета дисципліни, її місце та роль у навчальному процесі, визначені цілі навчальної дисципліни, представлені тематичні плани лекційних та практичних занять. Робоча програма містить зміст та розподіл самостійної роботи студентів в розрізі тем курсу, опис форм поточного та підсумкового контролю знань студентів та критерії оцінювання знань, основний та додатковий списки літератури для підготовки з даної дисципліни.
Рабочая программа дисциплины «Экономика гостиннично-ресторанного бизнеса и ценообразование» разработана для студентов направления 6.140101 «Гостиннично-ресторанное дело». В рабочей программе описаны предмет, цель и задачи дисциплины, ее роль и место в учебном процессе, определены цели учебной дисциплины, представлены тематические планы лекционных и практических занятий. Рабочая программа описывает содержание самостоятельной работы студентов в разрезе тем курса, описание текущего и итогового контроля знаний студентов и критерии оценки знаний, основной и дополнительный список литературы для подготовки по данной дисциплине. The work program of discipline "Economics hotel and restaurant business and pricing" is designed for students directions 6.140101 "Hotel and restaurant business." The work program describes the subject, purpose and objectives of the discipline, its role and place in the educational process, determined by objective discipline, thematic plans are lectures and practical exercises. The work program describes the content of students 'independent work in the context of the course topics, a description of the current and final control of students' knowledge and assessment criteria of knowledge, the primary and secondary references for training in the discipline. |
|
Date |
2012-06-13T10:44:49Z
2012-06-13T10:44:49Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Керанчук, Т. Л. Програма навчальної дисципліни «Економіка готельно-ресторанного бізнесу та ціноутворення» для студентів спеціальності 6. 140101 «Готельно-ресторанна справа» / Т. Л. Керанчук, Т. П. Басюк. - К. : НУХТ, 2011. - 25 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1376 |
|
Language |
other
|
|