Запис Детальніше

Розроблення технології комбінованого молочно-білкового продукту з рослинними інгредієнтами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення технології комбінованого молочно-білкового продукту з рослинними інгредієнтами
Разработка технологии комбинированного молочно-белкового продукта с растительными ингредиентами
Development of a production technology a dairy product with ingredients
 
Creator Онопрійчук, О. О.
Оноприйчук, Е. А.
Onopriychuk, O.
Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
Потапенко, С. І
Потапенко, С. И.
Potapenko, S.
 
Subject технологія
технология
technology
молочно-білковий продукт
функціонально-технологічні властивості
сир кисломолочний
молочно-белковый продукт
функционально-технологические свойства
творог
dairy-protein functional and technological properties
cottage cheese
 
Description Розроблена технологія нового комбінованого молочно-білкового продукту з визначеними функціонально-технологічними властивостями, а саме пасти на основі сиру кисломолочного. В якості нових рецептурних компонентів були обрані продукти лікувально-профілактичного харчування на основі пророщених злаків «Прозер».
Разработана технология нового комбинированного молочно-белкового продукта с установленными функционально-технологическими свойствами, а именно паст на основе творога. В качестве новых рецептурных компонентов были использованы продукты лечебно-профилактического питания на основе пророщенных злаков «Прозер».
The article features a production technology for a new combined dairy-protein product with predetermined functional and technological properties, namely cottage cheese-based pastes. Germinated cereals were used as new recipe ingredients.
 
Date 2012-06-13T16:34:58Z
2012-06-13T16:34:58Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Онопрійчук, О. О. Розроблення технології комбінованого молочно-білкового продукту з рослинними інгредієнтами / О. О. Онопрійчук, О. В. Грек, С. І. Потапенко // Таврійський науковий вісник. – 2006. – № 43. – С. 92–100.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1408
 
Language other