Запис Детальніше

Investigation of Conditions for Production of Hibiscus Extracts

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Investigation of Conditions for Production of Hibiscus Extracts
Дослідження умов отримання екстрактів з гібіскуса
Исследование условий для получения экстрактов из гибискуса
 
Creator Polischuk, G. E.
Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е.
Pertsevy, F.
Перцевий, Ф. В.
Перцевой, Ф. В.
Prasol, D.
Прасол, Д.
Прасол, Д.
 
Subject hibiscus extracts
anthocyanins
flavonoids
ice cream with vegetal extracts
екстракти із гібіскуса
антиціани
флаваноїди
экстракты из гибискуса
антицианы
флаваноиды
мороженое с растительными экстрактами
 
Description Appropriate modes were established to produce water extracts of hibiscus, and their physical and chemical properties studied. The applicability of hibiscus extracts in ice cream production was confirmed.
Встановлено необхідні режими для отримання водних екстрактів із гібіскуса та досліджено їхні фізико-хімічні властивості. Доведено можливість використання екстрактів із гібіскуса у виробництві морозива.
Установлены необходимые режимы для получения водных экстрактов из гибискуса и исследованы их физико-химические свойства. Доказана возможность использования экстрактов из гибискуса в производстве мороженого.
 
Date 2012-06-14T11:12:12Z
2012-06-14T11:12:12Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Polischuk, G. E. Investigation in the field of intensification of mass transfer processes in vacuum pans / G. E. Polischuk, F. Pertsevy, D. Prasol // Risk and Efficiency in Economy Practice : Proceedings of the 17th “George Baritiu” University Invernational Conference on control, development and applied informatics in business and economics, 24 November, 2011, Brasov, Romania. - 2011. - Section 3. - P. 1-7.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1474
 
Language other