Investigation of Conditions for Production of Hibiscus Extracts
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Investigation of Conditions for Production of Hibiscus Extracts
Дослідження умов отримання екстрактів з гібіскуса Исследование условий для получения экстрактов из гибискуса |
|
Creator |
Polischuk, G. E.
Поліщук, Г. Є. Полищук, Г. Е. Pertsevy, F. Перцевий, Ф. В. Перцевой, Ф. В. Prasol, D. Прасол, Д. Прасол, Д. |
|
Subject |
hibiscus extracts
anthocyanins flavonoids ice cream with vegetal extracts екстракти із гібіскуса антиціани флаваноїди экстракты из гибискуса антицианы флаваноиды мороженое с растительными экстрактами |
|
Description |
Appropriate modes were established to produce water extracts of hibiscus, and their physical and chemical properties studied. The applicability of hibiscus extracts in ice cream production was confirmed.
Встановлено необхідні режими для отримання водних екстрактів із гібіскуса та досліджено їхні фізико-хімічні властивості. Доведено можливість використання екстрактів із гібіскуса у виробництві морозива. Установлены необходимые режимы для получения водных экстрактов из гибискуса и исследованы их физико-химические свойства. Доказана возможность использования экстрактов из гибискуса в производстве мороженого. |
|
Date |
2012-06-14T11:12:12Z
2012-06-14T11:12:12Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Polischuk, G. E. Investigation in the field of intensification of mass transfer processes in vacuum pans / G. E. Polischuk, F. Pertsevy, D. Prasol // Risk and Efficiency in Economy Practice : Proceedings of the 17th “George Baritiu” University Invernational Conference on control, development and applied informatics in business and economics, 24 November, 2011, Brasov, Romania. - 2011. - Section 3. - P. 1-7.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1474 |
|
Language |
other
|
|