Запис Детальніше

Енергозбереження в м’ясопереробній галузі промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Енергозбереження в м’ясопереробній галузі промисловості
Энергосбережение в мясоперерабатывающей отрасли промышленности
Energy savings in the meat-processing industry
 
Creator Павелко, В. І.
Засядько, Я. І.
Заславський, А. І.
Рябчук, О. М.
Павелко, В. И.
Засядько, Я. И.
Заславский, А. И.
Рябчук, А. Н.
Pavelko, V.
Zasiadko, Y.
Zaslavskiy, A.
Ryabchuk, O.
 
Subject вторинні енергоресурси (ВЕР)
вторичные энергоресурсы (ВЭР)
secondary energy resource (SER)
паливно-енергетичні ресурси (ПЕР)
тепловикористовуючі установки (ТВУ)
пароконденсатна суміш
відхідні гази
утилізація
топливно-энергетические ресурсы (ТЭР)
теплоиспользующие установки (ТИУ)
пароконденсатная смесь
отходящие газы
утилизация
fuel - energy resources (FER)
heat utilization plant (HUP)
condensate-steam mixture
waste gases
utilization
 
Description Розглянуті питання практичного використання деяких заходів щодо енергозбереження в м’ясопереробній галузі промисловості.Рассмотрены вопросы практического использования некоторых мероприятий по энергосбережению в мясоперерабатывающей отрасли промышленности. The article considers the questions of the practical use some measures relative to the energy savings in the meat-processing industry.
 
Date 2012-06-14T13:24:12Z
2012-06-14T13:24:12Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Павелко, В. І. Енергозбереження в м'ясопереробній галузі промисловості / В. І. Павелко, Я. І. Засядько, А. І. Заславський, О. М. Рябчук // Наукові праці НУХТ. - 2010. - № 32. - С. 37-39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1508
 
Language uk_UK