Запис Детальніше

Інноваційні технології у виробництві

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інноваційні технології у виробництві
Инновационные технологии в производстве
Innovative technologies in manufacture
 
Creator Шиян, П. Л.
Домарецький, В. О.
Куц, А.
Шиян, П. Л.
Домарецкий, В. А.
Куц, А.
Shiyan, P.
Domareckij, V.
Kuts, A.
 
Subject низькотемпературна термоферментативна обробка
концентровані ферментні препарати
біогаз
низкотемпературная термоферментативная обработкa
концентрированные ферментные препараты
биогаз
low-temperature thermofermentative processing
the concentrated fermental preparations
biogas
 
Description Розглянуті інноваційні технології у виробництві харчового спирту, лікеро-горілчаних виробів, солоду.
Рассмотрены инновационные технологии в производстве пищевого спирта, ликеро-водочных изделий, солода.
Innovative technologies in manufacture of food spirit, products of spirits-making, malt are considered.
 
Date 2012-07-04T12:32:01Z
2012-07-04T12:32:01Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Шиян, П. Л. Інноваційні технології у виробництві / П. Л. Шиян, В. О. Домарецький, А. Куц // Харчова і переробна промисловість. - 2010. - № 2 (366). - С. 14.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2006
 
Language other