Інноваційні технології у виробництві
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інноваційні технології у виробництві
Инновационные технологии в производстве Innovative technologies in manufacture |
|
Creator |
Шиян, П. Л.
Домарецький, В. О. Куц, А. Шиян, П. Л. Домарецкий, В. А. Куц, А. Shiyan, P. Domareckij, V. Kuts, A. |
|
Subject |
низькотемпературна термоферментативна обробка
концентровані ферментні препарати біогаз низкотемпературная термоферментативная обработкa концентрированные ферментные препараты биогаз low-temperature thermofermentative processing the concentrated fermental preparations biogas |
|
Description |
Розглянуті інноваційні технології у виробництві харчового спирту, лікеро-горілчаних виробів, солоду.
Рассмотрены инновационные технологии в производстве пищевого спирта, ликеро-водочных изделий, солода. Innovative technologies in manufacture of food spirit, products of spirits-making, malt are considered. |
|
Date |
2012-07-04T12:32:01Z
2012-07-04T12:32:01Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шиян, П. Л. Інноваційні технології у виробництві / П. Л. Шиян, В. О. Домарецький, А. Куц // Харчова і переробна промисловість. - 2010. - № 2 (366). - С. 14.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2006 |
|
Language |
other
|
|