Запис Детальніше

Математичне моделювання показників якості молочно-рослинних систем

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Математичне моделювання показників якості молочно-рослинних систем
Математическое моделирование показателей качества молочно-растительных систем
Mathematics modeling indicators of the quality of milk and vegetable systems
 
Creator Онопрійчук, О. О.
Оноприйчук, Е. А.
Onopriychuk, O.
Петрина, А. Б.
Петрина, А. Б.
Petrina, A.
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
 
Subject параметри оптимізації
параметры оптимизации
optimization parameters
паста
сухі зернові добавки
добавка «Прозер»
реологічні показники
паста
сухие зерновые добавки
добавка «Прозер»
реологические показатели
pasta
dry cereal additives
additive "Prozer"
rheological parameters
 
Description Застосовано повнофакторний експеримент для визначення оптимальних параметрів підготовки продуктів переробки зернових з метою покращення якості готових сиркових виробів. Отримані рівняння регресії дають змогу з високою точністю визначити функції виходу технологічних показників в інтервалі варіювання змінних факторів.
Использован полнофакторный эксперимент для определения оптимальных параметров подготовки продуктов переработки зерновых с целью улучшения качества готовых творожных изделий. Полученные уравнения регрессии позволяют с высокой точностью определить функции выхода технологических показателей в интервале варьирования переменных факторов.
Applied the experiment to the determined the optimal parameters of the preparation of food processing grain to improve quality of finished products These regression equations make it possible to accurately determine the output function of technological parameters in the range of variation of variables.
 
Date 2012-07-06T15:44:47Z
2012-07-06T15:44:47Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Математичне моделювання показників якості молочно-рослинних систем / О. О. Онопрійчук, А. Б. Петрина, В. М. Пасічний, О. В. Грек // Харчова і переробна промисловість, 2007. – № 11. - С. 26-28.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2085
 
Language other