Запис Детальніше

Химические реагенты на завершающей стадии очистки диффузионного сока

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Химические реагенты на завершающей стадии очистки диффузионного сока
Хімічні реагенти на заключній стадії очищення дифузійного соку
Chemical reagents on the last stage of diffusion juice purification
 
Creator Олянская, С. П.
Цырульникова, В. В.
Олянська, С. П.
Цирульнікова, В. В.
Olyanska, S.
Tsirulnikova, V.
 
Subject очистка сока, сок І сатурации, однозамещенный фосфат аммония, несахара, чистота сока, содержание солей кальция, цветность, выход сахара.
очищення соку, сік І карбонізації, однозаміщений фосфат амонію, нецукри, чистота соку, вміст солей кальцію, забарвленість, вихід цукру.
raw juice purification, thin juice, nonsugars, dye-stuffs, efficiency, mathematical processing, sugar yield.
 
Description Обосновано эффективность способа очистки диффузионного сока, позволяющий интенсифицировать, усовершенствовать существующую типовую схему очистки на завершающей стадии путем введения в фильтрованный сок І сатурации химического реагента – однозамещенного фосфата аммония.Обґрунтовано ефективність способу очищення дифузійного соку, що дозволяє інтенсифікувати, удосконалити існуючу типову схему очищення на заключній стадії шляхом введення у фільтрований сік І карбонізації хімічного реагенту - однозаміщеного фосфату амонію.Results of the theoretical and experimental researches have been presented in the article concerning increase of the efficiency of raw juice purification by means using NH4H2PO4. The mechanism of adsorption of nonsugars and dye-stuffs of thin juice (after 1st carbonatation) is described.
 
Publisher Сахар
 
Date 2012-08-30T14:50:35Z
2012-08-30T14:50:35Z
2010
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2290
 
Language other
 
Relation № 4.;С. 54–59.