Запис Детальніше

Дослідження змін просторової та електронної будови крохмалю при гідролізі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження змін просторової та електронної будови крохмалю при гідролізі
Исследование изменений пространственного и электронного строения крахмала при гидролизе
Investigation of changes in the spatial and electronic structure of starch hydrolysis
 
Creator Качковський, О. О.
Грабовська, О. В.
Штангеєва, Н. І.
Дегтярьов, Л. С.
Качковский, А. А.
Грабовская, Е. В.
Штангеева, Н. И.
Дегтярев, Л. С.
Kachkovsky, O.
Grabovska, O.
Shtangeeva, N.
Degtyarev, L.
 
Subject крохмаль
крахмал
starch
комп’ютерна модель
амілоза
амілопектин
гідроліз
ферменти
барвні речовини
компьютерная модель
амилоза
амилопектин
гидролиз
ферменты
красящие вещества
computer model
amylose
amylopectin
hydrolysis
enzymes useful substances
 
Description За допомогою методів комп’ютерної хімії вивчено електронну будову фрагментів амілози та амілопектину з метою виявлення передумов утворення забарвлених речовин в процесі гідролізу крохмалю.
С помощью методов компьютерной химии изучено электронное строение фрагментов амилозы и амилопектина с целью выявления предпосылок образования красящих веществ в процессе гидролиза крахмала.
Using the methods of computer chemistry studied electronic structure of amylose and amylopectin fragments to identify the conditions of formation of colored substances in the hydrolysis of starch.
 
Date 2012-09-03T08:05:02Z
2012-09-03T08:05:02Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Качковський, О. О. Дослідження змін просторової та електронної будови крохмалю при гідролізі / О. О. Качковський, О. В. Грабовська, Н. І. Штангеєва, Л. С. Дегтярьов // Наукові праці НУХТ. – 2004. – № 15. - С. 62-64.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2316
 
Language other