Дослідження змін просторової та електронної будови крохмалю при гідролізі
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження змін просторової та електронної будови крохмалю при гідролізі
Исследование изменений пространственного и электронного строения крахмала при гидролизе Investigation of changes in the spatial and electronic structure of starch hydrolysis |
|
Creator |
Качковський, О. О.
Грабовська, О. В. Штангеєва, Н. І. Дегтярьов, Л. С. Качковский, А. А. Грабовская, Е. В. Штангеева, Н. И. Дегтярев, Л. С. Kachkovsky, O. Grabovska, O. Shtangeeva, N. Degtyarev, L. |
|
Subject |
крохмаль
крахмал starch комп’ютерна модель амілоза амілопектин гідроліз ферменти барвні речовини компьютерная модель амилоза амилопектин гидролиз ферменты красящие вещества computer model amylose amylopectin hydrolysis enzymes useful substances |
|
Description |
За допомогою методів комп’ютерної хімії вивчено електронну будову фрагментів амілози та амілопектину з метою виявлення передумов утворення забарвлених речовин в процесі гідролізу крохмалю.
С помощью методов компьютерной химии изучено электронное строение фрагментов амилозы и амилопектина с целью выявления предпосылок образования красящих веществ в процессе гидролиза крахмала. Using the methods of computer chemistry studied electronic structure of amylose and amylopectin fragments to identify the conditions of formation of colored substances in the hydrolysis of starch. |
|
Date |
2012-09-03T08:05:02Z
2012-09-03T08:05:02Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Качковський, О. О. Дослідження змін просторової та електронної будови крохмалю при гідролізі / О. О. Качковський, О. В. Грабовська, Н. І. Штангеєва, Л. С. Дегтярьов // Наукові праці НУХТ. – 2004. – № 15. - С. 62-64.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2316 |
|
Language |
other
|
|