Запис Детальніше

Numerical modeling and simulation of bread dough mixing using concept of computational fluid dynamics

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Numerical modeling and simulation of bread dough mixing using concept of computational fluid dynamics
Чисельне та імітаційне моделювання замісу тіста за допомогою методів обчислювальної гідродинаміки
Численное и имитационное моделирование замеса теста с помощью методов вычислительной гидродинамики
 
Creator Litovchenko, I.
Luchian, M.
Stefanov, S.
Csatlos, C.
Литовченко, І. М.
Лучіан, М. І.
Стефанов, С.
Чатлос, К.
Лучиан, М. И.
Литовченко, И. Н.
 
Subject mixing
перемішування
смешивание
хлеб
тесто
численное моделирование
имитационное моделирование
bread dough
numerical modeling
simulation
хліб
тісто
чисельне моделювання
імітаційне моделювання
 
Description The aim of this article is to develop advanced technology for numerical modeling and simulation of bread dough mixing process, in order to provide a predictive capability of optimum design parameters of dough mixers using Computational Fluid Dynamics.
Мета даної статті в розробці передових технологій чисельного моделювання процесу замісу тіста для визначення конструктивних параметрів тістомісильних машин. Цель данной статьи в разработке передовых технологий численного моделирования процесса замеса теста для определения конструктивных параметров тестомесильных машин.
 
Date 2012-09-12T08:43:54Z
2012-09-12T08:43:54Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Numerical modeling and simulation of bread dough mixing using concept of computational fluid dynamics / I. Litovchenko, M. Luchian, S. Stefanov, C. Csatlos // Proceeding of 5 International Mechanical Engineering Forum June 20th 2012 – June 22nd 2012, Prague, Czech Republic. - 2012. - P. 584-590.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2505
 
Language en