Запис Детальніше

Деякі аспекти удосконалення технології солоду із сої

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Деякі аспекти удосконалення технології солоду із сої
Некоторые аспекты усовершенствования технологии солода из сои
Some aspects of improvement of soy malt technology
 
Creator Хіврич, Б. І.
Олексійчук, О. В.
Домарецький, B. A.
Hivrich, B.
Oleksiichuk, O.
Domareckij, V.
Хиврич, Б. И.
Олексейчук, О. В.
 
Subject соя
соя
soy
пророщування
замочування
якість солоду
проращивания
замачивания
качество солода
sprouting
soaking
malt quality
Домарецкий, B. A.
 
Description Наведено результати дослідження процесів замочування та пророщування зерна сої з метою підвищення якості солоду.
Приведены результаты исследования процессов замачивания и проращивания зерна сои с целью повышения качества солода.
Investigation results of soaking and sprouting processes of soybeans with the aim of increasing soy malt quality are presented.
 
Publisher Наука і освіта
Матеріали VIII міжнар. науч.-практ. конф., 7-21 лютого 2005 р.
 
Date 2012-09-18T21:12:54Z
2012-09-18T21:12:54Z
2005
 
Type Thesis
 
Identifier Деякі аспекти удосконалення технології солоду із сої : матеріали VIII міжнар. науч.-практ. конф., 7-21 лютого 2005 р. Дніпропетровськ / Б. І. Хіврич, О. В. Олексійчук, B. A. Домарецький. - Дніпропетровськ : Наука і освіта, 2005. - С. 64-67.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2713
 
Language uk_UK