Деякі аспекти удосконалення технології солоду із сої
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Деякі аспекти удосконалення технології солоду із сої
Некоторые аспекты усовершенствования технологии солода из сои Some aspects of improvement of soy malt technology |
|
Creator |
Хіврич, Б. І.
Олексійчук, О. В. Домарецький, B. A. Hivrich, B. Oleksiichuk, O. Domareckij, V. Хиврич, Б. И. Олексейчук, О. В. |
|
Subject |
соя
соя soy пророщування замочування якість солоду проращивания замачивания качество солода sprouting soaking malt quality Домарецкий, B. A. |
|
Description |
Наведено результати дослідження процесів замочування та пророщування зерна сої з метою підвищення якості солоду. Приведены результаты исследования процессов замачивания и проращивания зерна сои с целью повышения качества солода. Investigation results of soaking and sprouting processes of soybeans with the aim of increasing soy malt quality are presented. |
|
Publisher |
Наука і освіта
Матеріали VIII міжнар. науч.-практ. конф., 7-21 лютого 2005 р. |
|
Date |
2012-09-18T21:12:54Z
2012-09-18T21:12:54Z 2005 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Деякі аспекти удосконалення технології солоду із сої : матеріали VIII міжнар. науч.-практ. конф., 7-21 лютого 2005 р. Дніпропетровськ / Б. І. Хіврич, О. В. Олексійчук, B. A. Домарецький. - Дніпропетровськ : Наука і освіта, 2005. - С. 64-67.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2713 |
|
Language |
uk_UK
|
|