Дослідження структурно-механічних властивостей тіста з продуктам переробки білого харчового люпину
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження структурно-механічних властивостей тіста з продуктам переробки білого харчового люпину
Исследование структурно-механических свойств теста с продуктами переработки белого пищевого люпина Investigation of structural and mechanical properties of dough with white lupin products |
|
Creator |
Арсеньєва, Л. Ю.
Бондар, Н. П. Антонюк, М. М. Олексійчук, О. В. Arsenieva, L. Bondar, N. Antonyuk, M. Oleksiichuk, O. Арсеньева, Л. Ю. Антонюк, М. Н. Бондарь, Н. П. Олексейчук, О. В. |
|
Subject |
Білий люпин, продукти переробки люпину, структурно- механічні властивості, тісто.
Белый люпин, продукты переработки люпина, структурно-механические свойства, тесто. White lupin, lupin products, structural and mechanical properties, dough. |
|
Description |
Здійснено теоретичні та експериментальні дослідження впливу внесення продуктів переробки білого люпину на структурно-механічні властивості тіста. Осуществлены теоретические и экспериментальные исследования влияния внесения продуктов переработки белого люпина на структурно-механические свойства теста. The theoretical and experimental researches of white lupin product influence on the structural and mechanical properties of dough have been made. |
|
Publisher |
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
|
|
Date |
2012-09-18T21:29:00Z
2012-09-18T21:29:00Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2714
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
С. 50-54.
|
|