Запис Детальніше

Дослідження структурно-механічних властивостей тіста з продуктам переробки білого харчового люпину

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження структурно-механічних властивостей тіста з продуктам переробки білого харчового люпину
Исследование структурно-механических свойств теста с продуктами переработки белого пищевого люпина
Investigation of structural and mechanical properties of dough with white lupin products
 
Creator Арсеньєва, Л. Ю.
Бондар, Н. П.
Антонюк, М. М.
Олексійчук, О. В.
Arsenieva, L.
Bondar, N.
Antonyuk, M.
Oleksiichuk, O.
Арсеньева, Л. Ю.
Антонюк, М. Н.
Бондарь, Н. П.
Олексейчук, О. В.
 
Subject Білий люпин, продукти переробки люпину, структурно- механічні властивості, тісто.
Белый люпин, продукты переработки люпина, структурно-механические свойства, тесто.
White lupin, lupin products, structural and mechanical properties, dough.
 
Description Здійснено теоретичні та експериментальні дослідження впливу внесення продуктів переробки білого люпину на структурно-механічні властивості тіста.
Осуществлены теоретические и экспериментальные исследования влияния внесения продуктов переработки белого люпина на структурно-механические свойства теста.
The theoretical and experimental researches of white lupin product influence on the structural and mechanical properties of dough have been made.
 
Publisher Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 
Date 2012-09-18T21:29:00Z
2012-09-18T21:29:00Z
2009
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2714
 
Language uk_UK
 
Relation С. 50-54.