Запис Детальніше

Біотехнологія пива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біотехнологія пива
Биотехнология пива
Biotechnology of beer
 
Creator Фесенко, А. Ф.
Олексійчук, О. В.
Домарецький, В. А.
Мелетьєв, А. Є.
Fesenko, A.
Oleksiichuk, O.
Domareckij, V.
Meletev, A.
Олексейчук, О. В.
Домарецкий, В. А.
Мелетьев, А. Е.
 
Subject пиво
пиво
beer
ферментні препарати
біотехнологія
ферментные препараты
биотехнология
enzymes
biotechnology
 
Description Обґрунтовано необхідність експериментальних досліджень на стадіях затирання й бродіння при виробництві пива.
Обоснована необходимость экспериментальных исследований на стадиях затирания и брожения при производстве пива.
The necessity of experimental researches on the stages of mashing and fermentation in beer production has been proved.
 
Date 2012-09-18T21:43:15Z
2012-09-18T21:43:15Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Біотехнологія пива / А. Фесенко, О. В. Олексійчук, В. А. Домарецький, А. Є. Мелетьєв // Харчова і переробна промисловість. - 2002. - № 7. - С. 19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2715
 
Language uk_UK