Біотехнологія пива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Біотехнологія пива
Биотехнология пива Biotechnology of beer |
|
Creator |
Фесенко, А. Ф.
Олексійчук, О. В. Домарецький, В. А. Мелетьєв, А. Є. Fesenko, A. Oleksiichuk, O. Domareckij, V. Meletev, A. Олексейчук, О. В. Домарецкий, В. А. Мелетьев, А. Е. |
|
Subject |
пиво
пиво beer ферментні препарати біотехнологія ферментные препараты биотехнология enzymes biotechnology |
|
Description |
Обґрунтовано необхідність експериментальних досліджень на стадіях затирання й бродіння при виробництві пива.
Обоснована необходимость экспериментальных исследований на стадиях затирания и брожения при производстве пива. The necessity of experimental researches on the stages of mashing and fermentation in beer production has been proved. |
|
Date |
2012-09-18T21:43:15Z
2012-09-18T21:43:15Z 2002 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Біотехнологія пива / А. Фесенко, О. В. Олексійчук, В. А. Домарецький, А. Є. Мелетьєв // Харчова і переробна промисловість. - 2002. - № 7. - С. 19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2715 |
|
Language |
uk_UK
|
|