Солод з сої
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Солод з сої
Солод из сои Malt out of soy |
|
Creator |
Домарецький, В. А.
Хіврич, Б. І. Олексійчук, О. В. Хіврич, А. Domareckij, V. Hivrich, B. Oleksiichuk, O. Hivrich, O. Домарецкий, В. А. Хиврич, Б. И. Олексейчук, О. В. |
|
Subject |
соя
соя, солод сои, оздоровительные продукты soy, soy malt, health products солод сої оздоровчі продукти |
|
Description |
Проведено теоретичні та експериментальні дослідження, які підтверджують оздоровчі властивості солоду сої. Пропонується використання солоду з сої у технологіях хлібобулочних, кондитерських та м'ясних виробів високої якості.Проведены теоретические и экспериментальные исследования, подтверждающие оздоровительные свойства солода сои. Предлагается использование солода сои в технологиях хлебобулочных, кондитерских и мясных изделий высокого качества. Theoretical and experimental researches that confirm the health benefits of soybean malt have been made. Using malt out of soybean is proposed in technology of bakery, confectionery and meat products of high quality.
|
|
Date |
2012-09-18T22:07:31Z
2012-09-18T22:07:31Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2716
|
|
Language |
uk_UK
|
|