Запис Детальніше

Солод з сої

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Солод з сої
Солод из сои
Malt out of soy
 
Creator Домарецький, В. А.
Хіврич, Б. І.
Олексійчук, О. В.
Хіврич, А.
Domareckij, V.
Hivrich, B.
Oleksiichuk, O.
Hivrich, O.
Домарецкий, В. А.
Хиврич, Б. И.
Олексейчук, О. В.
 
Subject соя
соя, солод сои, оздоровительные продукты
soy, soy malt, health products
солод сої
оздоровчі продукти
 
Description Проведено теоретичні та експериментальні дослідження, які підтверджують оздоровчі властивості солоду сої. Пропонується використання солоду з сої у технологіях хлібобулочних, кондитерських та м'ясних виробів високої якості.Проведены теоретические и экспериментальные исследования, подтверждающие оздоровительные свойства солода сои. Предлагается использование солода сои в технологиях хлебобулочных, кондитерских и мясных изделий высокого качества. Theoretical and experimental researches that confirm the health benefits of soybean malt have been made. Using malt out of soybean is proposed in technology of bakery, confectionery and meat products of high quality.
 
Date 2012-09-18T22:07:31Z
2012-09-18T22:07:31Z
2006
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2716
 
Language uk_UK