Визначення раціональних технологічних режимів солодорощення зерна сої
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення раціональних технологічних режимів солодорощення зерна сої
Определение рациональных технологических режимов солодоращения зерна сои Determination of rational technological modes of soy malting |
|
Creator |
Хіврич, Б. І.
Українець, А. І. Олексійчук, О. В. Hivrich, B. Ukrainets, A. Oleksiichuk, O. Хиврич, Б. И. Украинец, А. И. Олексейчук, О. В. |
|
Subject |
солод сої
технологічні режими солодорощення продукт високої якості солод сои технологические режимы солодоращение продукт высокого качества soy malt technological modes soy malting high quality product |
|
Description |
Проведено теоретичні та експериментальні дослідження з визначення факторів, які впливають на солодорощення сої, та раціональних режимів, які дозволяють отримати продукт високої якості. Проведены теоретические и экспериментальные исследования по определению факторов, влияющих на солодоращение сои, и рациональных режимов, которые позволяют получить продукт высокого качества.Theoretical and experimental researches to determine the factors that influence on soy malting and rational modes which allow to have product of high quality have been hold.
|
|
Date |
2012-09-18T22:36:10Z
2012-09-18T22:36:10Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Хіврич, Б. І. Визначення раціональних технологічних режимів солодорощення зерна сої / Б. І. Хіврич, А. І. Українець, О. В. Олексійчук // Харчова промисловість. – 2007. - № 5. - С. 5-8.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2718 |
|
Language |
uk_UK
|
|