Запис Детальніше

Визначення раціональних технологічних режимів солодорощення зерна сої

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення раціональних технологічних режимів солодорощення зерна сої
Определение рациональных технологических режимов солодоращения зерна сои
Determination of rational technological modes of soy malting
 
Creator Хіврич, Б. І.
Українець, А. І.
Олексійчук, О. В.
Hivrich, B.
Ukrainets, A.
Oleksiichuk, O.
Хиврич, Б. И.
Украинец, А. И.
Олексейчук, О. В.
 
Subject солод сої
технологічні режими
солодорощення
продукт високої якості
солод сои
технологические режимы
солодоращение
продукт высокого качества
soy malt
technological modes
soy malting
high quality product
 
Description Проведено теоретичні та експериментальні дослідження з визначення факторів, які впливають на солодорощення сої, та раціональних режимів, які дозволяють отримати продукт високої якості. Проведены теоретические и экспериментальные исследования по определению факторов, влияющих на солодоращение сои, и рациональных режимов, которые позволяют получить продукт высокого качества.Theoretical and experimental researches to determine the factors that influence on soy malting and rational modes which allow to have product of high quality have been hold.
 
Date 2012-09-18T22:36:10Z
2012-09-18T22:36:10Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Хіврич, Б. І. Визначення раціональних технологічних режимів солодорощення зерна сої / Б. І. Хіврич, А. І. Українець, О. В. Олексійчук // Харчова промисловість. – 2007. - № 5. - С. 5-8.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2718
 
Language uk_UK