Запис Детальніше

Особливості використання відходів пивоваріння

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості використання відходів пивоваріння
Особенности использования отходов пивоварения
Features using waste beer
 
Creator Кошова, В. М.
Романова, З. М.
Ашмаріна, Г. Р.
Кошевая, В. Н.
Романова, З. Н.
Ашмарина, Г. Р.
Koshova, V.
Romanova, Z.
Ashmarina, G.
 
Subject Пивна дробина, сушіння, утилізація, оптимізація, мінімізація витрат, сезонність, гранульована дробина.
Пивная дробина, сушки, утилизация, оптимизация, минимизация затрат, сезонность, гранулированная дробина.
Beer grains, drying, recycling, optimization, minimizing costs, seasonality, granulated pellet.
 
Description Досліджено процес сушіння пивної дробини. Розроблена методика проведення експериментів та проведені експериментальні дослідження в промислових умовах ПАТ “Оболонь”, встановлено оптимальні параметри для процесу сушіння пивної дробини, отриманої в результаті затирання з використанням несолодженої сировини. Розроблені рекомендації щодо раціонального режиму сушіння пивної дробини, які рекомендовано для впровадження в промисловість.
Исследован процесс сушки пивной дробины. Разработана методика проведения экспериментов и проведены экспериментальные исследования в промышленных условиях ПАО "Оболонь", установлены оптимальные параметры процесса сушки пивной дробины, полученной в результате затирки с использованием несолодженои сырья. Разработаны рекомендации по рациональному режима сушки пивной дробины, которые рекомендованы для внедрения в промышленность.
The process of drying beer pellet. The method of conducting experiments and conducted experimental studies in industrial environments PAT "Obolon", set optimal parameters for the process of drying beer pellet obtained by mashing with nesolodzhenoyi materials. Recommendations on rational drying beer pellet, which is recommended for implementation in industry.
 
Publisher «Напої. Технології та Інновації»
 
Date 2012-09-19T13:17:45Z
2012-09-19T13:17:45Z
2012
 
Type Article
 
Identifier «Напої. Технології та Інновації»,№6,7 (11-12) червень-липень 2012 р. , С. 60-61
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2796
 
Language other
 
Relation №6,7 (11-12);