Экологические аспекты переработки пивной дробины
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Экологические аспекты переработки пивной дробины
Екологічні аспекти переробки пивної дробини Environmental aspects of recycling granulated drobyna |
|
Creator |
Кошова, В. М.
Романова, З. М. Ашмаріна, Г. Р. Кошевая, В. Н. Романова, З. Н. Ашмарина, Г. Р. Koshova, V. Romanova, Z. Ashmarina, G. |
|
Subject |
пивна дробина
пивная дробина beer drobyna сушка утилізація оптимізація мінімізація витрат сезонність гранульована дробина сушка утилизация оптимизация минимизация расходов сезонность гранулированная дробина drying recycling optimization minimizing costs seasonality granulated drobyna |
|
Description |
Досліджено процес сушіння пивної дробини. Розроблено методику проведення експериментів і проведені експериментальні дослідження в промислових умовах, а саме встановлено оптимальні параметри для процесу сушіння пивної дробини, отриманої в результаті затирання з використанням несоложенимсировини. Розроблено рекомендації щодо раціонального режиму сушки пивної дробини, які рекомендовані для впровадження в промисловість. Основною метою роботи є мінімізація витрат пари при виробництві гранульованої дробини в пікові сезонні періоди із збереженням якості продукту. Национальный университет пищевых технологий Исследован процесс сушки пивной дробины. Разработана методика проведения экспериментов и проведены экспериментальные исследования в промышленных условиях, а именно установлены оптимальные параметры для процесса сушки пивной дробины, полученной в результате затирания с использованием несоложеного сырья. Разработаны рекомендации по рациональному режиму сушки пивной дробины, которые рекомендованы для внедрения в промышленность. Основной целью работы является минимизация затрат пара при производстве гранулированной дробины в пиковые сезонные периоды с сохранением качества продукта. Studied the process of drying beer pellet. The technique of the experiments and carried outexperimental studies in industrial conditions "Obolon", namely, set optimal parameters for drying beer drobyny obtained by mashing with unmalted raw materials. The recommendations for the rational mode of drying beer pellet, which is recommended for implementation in industry. The main objective is to minimize costs in the production of beer pellet during peak seasons periods while preserving product quality. |
|
Date |
2012-09-19T13:24:44Z
2012-09-19T13:24:44Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кошевая, В. Н. Экологические аспекты переработки пивной дробины / В. Н. Кошевая , З. Н. Романова, Г. Р. Ашмарина // Riadense bezpecnosti zlozitych systemov : Zbornik prispevkov z mtlzinarodneho vedeckeho seminara. - Akademia ozbrojenych sil generala Milana Rastislava Stefanika, Liptovsky Mikulas, Slovensko, v termine 20-24 februara 2012. - С. 18-21.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2798 |
|
Language |
other
|
|