Застосування крові як кольороформуючої добавки
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосування крові як кольороформуючої добавки
Применение крови как цветоформирующей добавки Use of blood as colour supplement |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Кремешна, І. В. Сабадаш, Т. М. Жук, І. З. Усатюк, С. І. Pasichniy, V. M. Kremeshna, I. Sabadash, T. Zhuk, I. Usatyuk, S. Пасичный, В. Н. Кремешная, И. В. Сабадаш, П. М. Жук, И. З. Усатюк, С. И. |
|
Subject |
барвники
красители сolorant харчова кров білково-жирова емульсія м'ясопродукти консерви колір пищевая кровь белково-жировая эмульсия мясопродукты консервы цвет food blood protein and fat emulsion meat products canned color |
|
Description |
Було досліджено можливість використання крові, натуральних та синтетичних барвників у консервному виробництві. На основі проведених досліджень було розроблено рецептури білково-жирових сумішей з кров'ю. Было исследовано возможность использования крови, натуральных и синтетических красителей в консервном производстве. На основе проведенных исследований были разработаны рецептуры белково-жировых смесей с кровью.The use of blood, natural and synthetic colorants in the canning industry has been investigated. The recipes of protein and fat mixtures with blood were developed on the base of research results.
|
|
Date |
2012-10-02T12:16:48Z
2012-10-02T12:16:48Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Застосування крові як кольороформуючої добавки / В. М. Пасічний, І. В. Кремешна, П. М. Сабадаш, І. З. Жук, С. І. Усатюк // Науковий вісник Львівської державної академії ветеринарної академії ім. С.З.Гжицького. – 2004. – Т. 6. – №3., Ч. 6. – С. 119-123.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3116 |
|
Language |
uk_UK
|
|