Запис Детальніше

Застосування крові як кольороформуючої добавки

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування крові як кольороформуючої добавки
Применение крови как цветоформирующей добавки
Use of blood as colour supplement
 
Creator Пасічний, В. М.
Кремешна, І. В.
Сабадаш, Т. М.
Жук, І. З.
Усатюк, С. І.
Pasichniy, V. M.
Kremeshna, I.
Sabadash, T.
Zhuk, I.
Usatyuk, S.
Пасичный, В. Н.
Кремешная, И. В.
Сабадаш, П. М.
Жук, И. З.
Усатюк, С. И.
 
Subject барвники
красители
сolorant
харчова кров
білково-жирова емульсія
м'ясопродукти
консерви
колір
пищевая кровь
белково-жировая эмульсия
мясопродукты
консервы
цвет
food blood
protein and fat emulsion
meat products
canned
color
 
Description Було досліджено можливість використання крові, натуральних та синтетичних барвників у консервному виробництві. На основі проведених досліджень було розроблено рецептури білково-жирових сумішей з кров'ю. Было исследовано возможность использования крови, натуральных и синтетических красителей в консервном производстве. На основе проведенных исследований были разработаны рецептуры белково-жировых смесей с кровью.The use of blood, natural and synthetic colorants in the canning industry has been investigated. The recipes of protein and fat mixtures with blood were developed on the base of research results.
 
Date 2012-10-02T12:16:48Z
2012-10-02T12:16:48Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Застосування крові як кольороформуючої добавки / В. М. Пасічний, І. В. Кремешна, П. М. Сабадаш, І. З. Жук, С. І. Усатюк // Науковий вісник Львівської державної академії ветеринарної академії ім. С.З.Гжицького. – 2004. – Т. 6. – №3., Ч. 6. – С. 119-123.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3116
 
Language uk_UK