Запис Детальніше

Використання нетрадиційної сировини в комбінованих м'ясних напівфабрикатах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання нетрадиційної сировини в комбінованих м'ясних напівфабрикатах
Использование нетрадиционного сырья в комбинированных полуфабрикатах
The Prospects of Healthy Food with a usage of awaking seeds and germs of wheat
 
Creator Топчій, О. А.
Пешук, Л. В.
Крижова (Венглюк), Ю. П.
Топчий, О. А.
Пешук, Л. В.
Крыжова (Венглюк), Ю. П.
Topchiy, O.
Peshuk, L.
Kryzhova (Vengliyk), Yu.
 
Subject технологія
м’ясна сировина
напівфабрикати
пробуджені зернопродукти ЄСО
зародки пшениці
технология
мясное сырье
полуфабрикаты
пророщенные зернопродукты ЕСО
зародыши пшеницы
technologies
meat
semiproducts
awaking seeds
germs of wheat
 
Description Розроблені рецептури та технології виготовлення нових видів січених напівфабрикатів, зокрема котлет, з використанням пробуджених зернопродуктів ЄСО та зародків пшениці, які володіють оздоровчими і лікувально-профілактичними властивостями за рахунок різноманітного і багатого комплексу нативних вітамінів, мінералів і клітковини.
Разработаны рецептуры и технологии изготовления новых видов рубленных полуфабрикатов, а именно котлет, с использованием пророщенных зернопродуктов ЕСО и зародышей пшеницы, которые обладают оздоровительными и лечебно-профилактическими свойствами за счет разнообразного ы богатого комплекса витаминов, минералов и клетчатки.
The developed receipts and technologies of making new types of semiproducts, with a usage of grain products, awaking seeds and germs of wheat, which obtain recovering and curing prophilactic characteristics at the account of variety and rich complex of native vitamins and minerals and also cellulose.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2012-10-08T06:59:31Z
2012-10-08T06:59:31Z
2007
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3282
 
Language other
 
Relation №2;