Запис Детальніше

Контроль якості і безпека продуктів харчування

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Контроль якості і безпека продуктів харчування
 
Creator Вовк, Д.
 
Subject харчова продукція
якість товару
безпека
пищевая продукция
качество товара
безопасность
 
Description Безпека харчової продукції і продовольчої сировини є однією з вирішальних складових економічної безпеки кожної держави й визначається спроможністю країни ефективно контролювати виробництво й ввезення безпечного та якісного продовольства на загальновизнаних у світі засадах. Ця сфера діяльності у людському суспільстві має надзвичайно важливі гуманітарний, соціальний, економічний і політичний аспекти.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/29052
 
Publisher Сумський державний університет
 
Date 2012-10-12T09:04:10Z
2012-10-12T09:04:10Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Вовк, Д. Контроль якості і безпека продуктів харчування [Текст] / Д. Вовк ; наук. кер. І.О. Алещенко // Актуальні проблеми правової системи України : матеріали науково-технічної конференції викладачів, аспірантів та студентів юридичного факультету, Суми, 11 травня 2012 р. / Відп. за вип. М.І. Логвиненко. — Суми : СумДУ, 2012. — С. 73-75.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/29052
 
Language uk