Сучасні підходи до технології хлібобулочних виробів із заморожених тістових напівфабрикатів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сучасні підходи до технології хлібобулочних виробів із заморожених тістових напівфабрикатів
Современные подходы к технологии хлебобулочных изделий из замороженных тестовых полуфабрикатов Modern approaches to technology of baked goods of frozen dough |
|
Creator |
Роглєв, Й. Й.
Шидловська, О. Б. Іщенко, Т. І. Доценко, В. Ф. Роглев, И. И. Шидловская, Е. Б. Ищенко, Т. И. Доценко, В. Ф. Rohliev, Y. Shydlovska, O. Ishchenko, T. Dotsenko, V. |
|
Subject |
хлібобулочні вироби
заморожені тістові напівфабрикати технологія швидкого заморожування хлебобулочные изделия замороженные тестовые полуфабрикаты технология быстрого замораживания baked goods convenience foods frozen raw dough fast freezing technology |
|
Description |
Поява технології швидкого заморожування тістових напівфабрикатів відноситься до 80-х років ХХ століття і пов'язана з виготовленням здобних хлібобулочних виробів. Зараз технологія швидкого заморожування набуває все більшого поширення, і її застосовують для приготування різних видів тіста: хліб, піца, здоба, листкові вироби, та ін.
Появление технологии быстрого замораживания тестовых полуфабрикатов относится к 80-х годов ХХ века и связана с изготовлением сдобных хлебобулочных изделий. Сейчас технология быстрой заморозки получает все большее распространение, и ее применяют для приготовления различных видов теста: хлеб, пицца, сдоба, слоеные изделия, и др. The occurrence of fast freezing technology of frozen raw dough refers to the semi-80s of the twentieth century and is associated with the production of sweet baked goods. Now, fast freezing technology is becoming more common, and it is used to prepare various kinds of dough: bread, pizza, fancy bread, puff, etc. |
|
Date |
2012-01-31T13:54:05Z
2012-01-31T13:54:05Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/150
|
|
Language |
other
|
|