Запис Детальніше

Сучасні підходи до технології хлібобулочних виробів із заморожених тістових напівфабрикатів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні підходи до технології хлібобулочних виробів із заморожених тістових напівфабрикатів
Современные подходы к технологии хлебобулочных изделий из замороженных тестовых полуфабрикатов
Modern approaches to technology of baked goods of frozen dough
 
Creator Роглєв, Й. Й.
Шидловська, О. Б.
Іщенко, Т. І.
Доценко, В. Ф.
Роглев, И. И.
Шидловская, Е. Б.
Ищенко, Т. И.
Доценко, В. Ф.
Rohliev, Y.
Shydlovska, O.
Ishchenko, T.
Dotsenko, V.
 
Subject хлібобулочні вироби
заморожені тістові напівфабрикати
технологія швидкого заморожування
хлебобулочные изделия
замороженные тестовые полуфабрикаты
технология быстрого замораживания
baked goods
convenience foods
frozen raw dough
fast freezing technology
 
Description Поява технології швидкого заморожування тістових напівфабрикатів відноситься до 80-х років ХХ століття і пов'язана з виготовленням здобних хлібобулочних виробів. Зараз технологія швидкого заморожування набуває все більшого поширення, і її застосовують для приготування різних видів тіста: хліб, піца, здоба, листкові вироби, та ін.
Появление технологии быстрого замораживания тестовых полуфабрикатов относится к 80-х годов ХХ века и связана с изготовлением сдобных хлебобулочных изделий. Сейчас технология быстрой заморозки получает все большее распространение, и ее применяют для приготовления различных видов теста: хлеб, пицца, сдоба, слоеные изделия, и др.
The occurrence of fast freezing technology of frozen raw dough refers to the semi-80s of the twentieth century and is associated with the production of sweet baked goods. Now, fast freezing technology is becoming more common, and it is used to prepare various kinds of dough: bread, pizza, fancy bread, puff, etc.
 
Date 2012-01-31T13:54:05Z
2012-01-31T13:54:05Z
2011
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/150
 
Language other