Некоторые аспекты производства продуктов нового поколения
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Некоторые аспекты производства продуктов нового поколения
Деякі аспекти виробництва продуктів нового покоління Some ways of production the products of new generation |
|
Creator |
Зінченко, І. М.
Зинченко, И. Н. Zinchenko, I. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Терлецька, В. А. Терлецкая, В. А. Terletska, V. Янюк, Т. І. Янюк, Т. И. Yanyuk, T. Сергеев, А. Д. Сергеев, А. Д. Sergeev, A. |
|
Subject |
Гриби глива звичайна, гриби печериця двоспорова, сушіння, хімічний склад.
Грибы вешенка обыкновенная, грибы шампиньон двуспоровый, сушка, химический состав. Pleurotus Ostreatus mushrooms, Agaricus bisporus mushrooms, drying, chemical composition. |
|
Description |
Досліджено та науково обґрунтовано вплив сушіння на зміни хімічного складу та показників якості грибів.
Исследовано и научно обосновано влияние сушки на изменения химического состава и показателей качества грибов. The influence of drying on the changes of chemical composition, parameters of quality of mushrooms has been searched and scientifically motivated. |
|
Date |
2012-03-06T17:57:34Z
2012-03-06T17:57:34Z 2008 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/396
|
|
Language |
other
|
|