Запис Детальніше

Некоторые аспекты производства продуктов нового поколения

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Некоторые аспекты производства продуктов нового поколения
Деякі аспекти виробництва продуктів нового покоління
Some ways of production the products of new generation
 
Creator Зінченко, І. М.
Зинченко, И. Н.
Zinchenko, I.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Терлецька, В. А.
Терлецкая, В. А.
Terletska, V.
Янюк, Т. І.
Янюк, Т. И.
Yanyuk, T.
Сергеев, А. Д.
Сергеев, А. Д.
Sergeev, A.
 
Subject Гриби глива звичайна, гриби печериця двоспорова, сушіння, хімічний склад.
Грибы вешенка обыкновенная, грибы шампиньон двуспоровый, сушка, химический состав.
Pleurotus Ostreatus mushrooms, Agaricus bisporus mushrooms, drying, chemical composition.
 
Description Досліджено та науково обґрунтовано вплив сушіння на зміни хімічного складу та показників якості грибів.
Исследовано и научно обосновано влияние сушки на изменения химического состава и показателей качества грибов.
The influence of drying on the changes of chemical composition, parameters of quality of mushrooms has been searched and scientifically motivated.
 
Date 2012-03-06T17:57:34Z
2012-03-06T17:57:34Z
2008
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/396
 
Language other